Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor 13:30 láza
sztem az egyik első féket kösd ki és onnan lökj hátra egy pár betétet vagy szard le az egészet és a jobblábad ne használd semmire max megrugdosni egy két "indiánt"
lökjél a fékbetét és a tárcsaközé egy aspirint hátha meg gyógyul
inkább hátsófék mint motorfék vagy mind2
am. este mehetünk majd mindannyian motorral a szüzijátékot megskubbantani meg kicsit rajolni ott... hátha odatéved vmi szépleány
bécit meg bedobjuk a kengururuhájával együtt a vízbe
ott a motorfék .... nem kell oda az a hátsó...elkoptassa a szép új gumid
Hello mindenki

Ejj de jó lenne ha tudnék menni én is, de sztem nemigen fogok ráérni...megy a szervezkedés a lagzira...
Apropó lagzi:

A felvezetésre 14.00-tól van gyülekező a panzió előtt, 14.30kor van indulás.
Útvonal: végig az orosin, aztán a bocskain, és vagy a kossuth téren a nagyon szép szökőkútnál lesz a vég, vagy beforgolódunk még a nagypostához. Ezt még meglássuk. Szal ne feledjétek: szombaton felvezetés!
én nemviszek.
doky neee fürgyééééé leeeeeeee !
hozál oszt meg látjuk
Én leginkább este mennék ki, mivel nincs fékbetét hátul és én nemtudok csak első fékkel fékezni...
akkor nem oda hanem az autópályára menjünk cimbik ott már haverságba vagyok velük
mondjuk azt eldönthetnénk még itten hogy hova akarunk meg akarunk-e esetleg lefürdeni vhol vagy vmi mert akkor vinni köll gatyát
na most mehetünk a 42-esre
vadulás..... mi tudjuk hova kell menni.
doky ne igy ird hogy 403 vadulás mert kijönnek a sünök.
így is azt szokták mondani hogy túl messzire mentem
na 13:30 pláza.. aztán egy kis 403mason vadulás meg tokaj, tarcal vagy vmi... amdj ahogy jólesik .. messzire én sem akarok menni
Okés ird meg hova lesz a menü
kéne sc béci kéne doki nekedis mondom kéne most már be vagyok kapcsolva
janibá nem túl messzire
kapcsold mán be azt a telót he
na hát hivlak azt ki vagy kapcsolva bameg
Hali mindenkinek!Mire gondoltatok?-km?
Joó reggelt cimbik kéne egy kis mocorgás nem