Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sc béci te meg mergint eltévedtél
ja meg szobki stöki faszát
de igaz voót cimbikém
9363 és r1 janibá hazaértettek?
Doky neked is luxus fizetésed van ? sorstársam
jagermanoka akkor mi legyen elkészíted vagy rendeljem a haverodtól mert már nagyon kellene és egy ideje várom
Az tuti
késsel villával illedelmesen étkeztem
Jaja, nem ott ahol zabáltál, hanem szembe picit feljebb, ahogy jössz a város felé
ja jó vágom... de a másik ahol részegen zabáltam az mi? az a benzinkút oldalában van / volt .. na mind1.. 14:05 ig ottvagyok
Gyrosgyár... Felüljáró után versz egy jobbost és jössz befelé az interspar felé. Jobboldalt 14:00-tól várlak
na mondj vmit hol legyek és ottleszek ! én már holnap 14 ig nem nagyon nézem a fórumot...
ja csücsök elolvastlak mind1 a lényeg nem tudom hol akarsz találkozni MSN en mé nem vagy?
hát vagy gyere ki az elektroluxhoz vagy ne csárdázz itt nekem mert a gyikom sem tudja miről beszélsz felüljáróról lejössz Debrecen felöl jobbra fordulsz lesz ott egy autókereskedés.. ott nem jó ? tököm sem tudja hun van a bikahere csárda
Vagy gyrosgyárnál? Az útbaesik úgyis... Akkor a jó úton lennénk
Kígyóutcai poros csücsök a felüljáró tövében? 14:00kor megfelel uram?
én 14:00 kor indulok el az Ipari parkból :D ha a debreceni felüljárónál talizunk akkor mehetünk együtt..
holnap 13:45 kor indulás a plázátol szafariba
ma 18.00-tol pláza
Te figyumár, ha neked úgy jó, akkor előttetek talizhatnánk (vagy megmondod mikor-hol), aztán mennénk együtt Én sem vágom pontosan, de Józsi kiadta az itinert
a 41-es uton a körforgalom után 100métere jobbra van mellete egy gumis is
ez a szafari panzió milyen utca meg hol van? remélem odatalálok egyedül

Mala ma fél 8 úgy néz ki pláza az is lehet robesszal megyek
a dobot nem tudom lesz e időm ledobni de megpróbáljuk
Jóska énis megyek !
jó hogy mind1! Én meg sztem öltönybe leszek
cimbik este lesz ki rucanás?
én is megyek meló után.. nem gáz ha büdösen megyek munkásruhában ?
tulhajtootttam Magamat is meg a motort is....