Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt .. tekerjünk ma valamerre?
Malaéktól hazaértem, most
plázához indultam, most
sztem én is bennelennék.. plázánál megdumájjuk
Vagy csak kan buli lesz?
Szerintem megyünk mi is
milenne ha felmennék este a városba valamerre?
Simson lánc?
nem kell arany csak hajtsa meg a kereket.
aranyat
adjatok má egy qva láncot
este 8-tol nálunk mortis biztos jönn ki jön még be megyek előte én is alázához 18:30ra
cimbik ma valami közös ivászat nem érdekelne valakit?
hú hát melósruhában meg éppenhogy de sztem ottleszek mert én 6-14 ig dógozok aznap is
nesze neked hosszú7vége meg buli meg faszom.. péntek ,szombat , vasárnap meló nembaj legalább lesz miből kifizetni a (sün)disznókat

máma 18:30 plázadááááss
hmmm szerintem ott leszek
Na mostmár naponta beírom majd 1-2x, el ne felejtse senki!

Most beszéltem telón egy találkozó szervezőjével, lehet h jön 2 tali is, beszállnak a felvezetőbe este 7kor újra hívom és lesz pontosítás.
Rendőrségen kérdeztük h felvezetést lehetne-e kérni, azt mondták h:
5000 Ft-os órabérrel dolgoznak, kellene vagy 4 kocsi, meg 2 motoros rendőr, szal órabér + KM díj is van nekik, vagy 100e Ft lenne...ja ha csak odafele kell akkor 60ból is megvan
Hello!

Motoros felvezetést szervezek a nővérem házasságára, ami 22.-én lesz!
Nyíregyháza, Szafari Panzió (orosi út legvégén) -től a Kossuth téri házasságkötő teremig.
Minden környékbeli, és nem környékbeli de ráérő motorost, szal MINDENKIT kérek, h jöjjön majd el!
Gyülekező a panzió parkolójában 2-től lesz, 14.30kor indul a felvezetés!
Tyűbasszus jó hogy szóltál
Hali! Mi lesz 22-én ? bocs lemaradtam nyilvános ? hol mikor pontosan ?
Üvd mindenkinek!

Lesz egy kafa kis buli Záhonyban minden motorost és zene imádót szeretettel várunk.
Ők is ott lesznek http://www.sportmotor.hu/motor...

Info: http://www.mezfeszt.hu/
Hi mindenkinek jó reggelt!

Ne feledjétek, 22.-én, szombaton a motoros felvezetést! Számítok mindenki jelenlétére!
és ezé mér sír a szád?
Gyerekek én valószínű hogy csüt péntek nem leszek itthon!
ment a mail bár tutira elküldtem már és szombaton itt ültem egybe gyűrűbe remélem most már összejön valamikor