Doky.egyszerü. holnap vagy kedd este elmegyek Én Veled hozzá,csak nekem függ hogy mikor végzek.de szivesen.20/44-17-139.az Én számom.kb .6-7körül érek haza minden nap....
nem hanem az ülés alatti elektronikára néznék rá mert abban tök ugyanaz és lehet csak egy madzagot kell egybekötni ?! és enyimé is 140 LE.. mert most megnéztem és van amelyik el van vágva... kiváncsi lennék egy RSV ében hogy van... de lehet az RSV fórumon rákérdek... csak inkább abban hinnék amit látok
Én az Opricsérol baszéltem.Doky.Pazony,Petőfi 100.telefonszáma is van kb.6 de minegyik kivan kapcsolva.1 nap kb.10percre kapcsolja be....mert őőő is olyan jofiu...
oké akkor mind1.. majd elkérem a készitójöktől .. a pendriveot meg itt megtárgyaljuk mikor add ide... msot meg nem mondom mikor megyek vhova.. de nem sürgős
Mortis ! vmi elérhetőségét meg tudod nekem irni iwiwen? telszám e-mail vagy vmi
Kettőt töltettem le csak belőle,amin rajta van a motorom.
De ha mindet letöltöttem volna,akkor sem tudnám rátenni arra a "vacakra",mert hülye vagyok hozzá.Le sem tudom tölteni róla a videókat,csak megnéztem!
Ez van!
Őt elérni nem egyszerü feladat,még Nekem sem.Iwiw meg ilyen "megmutatom kivagyok kitismerek" helyeken Én sem+Ő sincs rajta.Mit akarsz megnézni a vason?,vagy titok?
hm az sztem az ami nekem kéne hol lakik a srác ? meg vmi e-mailt vagy vmit tudsz küldeni iwiwen ? vagy telszámot? vagy megmondod ki ő és megnézem az ismijeid között.. vagy mittomén
Mostanra olvastam-néztem végig a fórumot, szép termés 1 nap alatt
Nagyon köszi mindenkinek aki eljött, oltári jó volt a felvezető, szép számmal összegyűltünk. Nagyon jó volt minden, királyok voltatok
Persze pogácsát majd hozok még a közös gurulásokra ezért cserébe mindenkinek
Mortis ! vmi elérhetőségét meg tudod nekem irni iwiwen? telszám e-mail vagy vmi
Kisstomi neked telszám sincs ?
De ha mindet letöltöttem volna,akkor sem tudnám rátenni arra a "vacakra",mert hülye vagyok hozzá.Le sem tudom tölteni róla a videókat,csak megnéztem!
Ez van!
hm az sztem az ami nekem kéne hol lakik a srác ? meg vmi e-mailt vagy vmit tudsz küldeni iwiwen ? vagy telszámot? vagy megmondod ki ő és megnézem az ismijeid között.. vagy mittomén
Most voltam a PÁZA felé,sehol senki!
Doky!Hogyan s mikor tudom visszaadni neked az adathordozót?