Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a minimum Amúgy szívesen, máskor is
Na hello mindenkinek!
Mostanra olvastam-néztem végig a fórumot, szép termés 1 nap alatt

Nagyon köszi mindenkinek aki eljött, oltári jó volt a felvezető, szép számmal összegyűltünk. Nagyon jó volt minden, királyok voltatok

Persze pogácsát majd hozok még a közös gurulásokra ezért cserébe mindenkinek
hát.. nekem igy is megfelel beletesszük az én elektromos dobozom és az övé lesz a gyengus az enyém meg az erős
Szabadbejárásom van báttya....leflexeljük az ülést,kivesszük ami Neked kell ,utánna meg gyorsan elszaladunk....
okéka köszike .. majd akkor csörgök... csak legyen jóidő meg érjek én is meg te is rá meg a "barátunk" is
Doky.egyszerü. holnap vagy kedd este elmegyek Én Veled hozzá,csak nekem függ hogy mikor végzek.de szivesen.20/44-17-139.az Én számom.kb .6-7körül érek haza minden nap....
nem hanem az ülés alatti elektronikára néznék rá mert abban tök ugyanaz és lehet csak egy madzagot kell egybekötni ?! és enyimé is 140 LE.. mert most megnéztem és van amelyik el van vágva... kiváncsi lennék egy RSV ében hogy van... de lehet az RSV fórumon rákérdek... csak inkább abban hinnék amit látok
motort akarsz venni tőlük? vagy mit akarsz?
Ezt nektek így nyóc körül....
O.K.!
hűha.. ha oylan jófiú akkor merjek odaállitani ismeretlenül?
Én az Opricsérol baszéltem.Doky.Pazony,Petőfi 100.telefonszáma is van kb.6 de minegyik kivan kapcsolva.1 nap kb.10percre kapcsolja be....mert őőő is olyan jofiu...
oké akkor mind1.. majd elkérem a készitójöktől .. a pendriveot meg itt megtárgyaljuk mikor add ide... msot meg nem mondom mikor megyek vhova.. de nem sürgős

Mortis ! vmi elérhetőségét meg tudod nekem irni iwiwen? telszám e-mail vagy vmi

Kisstomi neked telszám sincs ?
Lehet. Kuzmáé a festőé. De Oprics Lacinak is van még asszem.
Mortis! Mi egyről beszélünk?mert amire Én gondolok az már nem olyan zsir gép....és szerintem Pazonyban csak 1 van...
2001 vagy 2002 asszem. ilyen mint ami a képen van. pazonyi srácé, alig jár vele és eladja amugy. zsír állapotba van
Kettőt töltettem le csak belőle,amin rajta van a motorom.
De ha mindet letöltöttem volna,akkor sem tudnám rátenni arra a "vacakra",mert hülye vagyok hozzá.Le sem tudom tölteni róla a videókat,csak megnéztem!
Ez van!
Őt elérni nem egyszerü feladat,még Nekem sem.Iwiw meg ilyen "megmutatom kivagyok kitismerek" helyeken Én sem+Ő sincs rajta.Mit akarsz megnézni a vason?,vagy titok?
ráér... majd megdumáljuk... de ha ne mnagy kérés és letöltötted az összes esküvős képet akkor rátennéd nekem ?
DOKY! Ez a fajta....
élőben gondoltam .. nem képeken

hm az sztem az ami nekem kéne hol lakik a srác ? meg vmi e-mailt vagy vmit tudsz küldeni iwiwen ? vagy telszámot? vagy megmondod ki ő és megnézem az ismijeid között.. vagy mittomén
Szasztok!
Most voltam a PÁZA felé,sehol senki!
Doky!Hogyan s mikor tudom visszaadni neked az adathordozót?
Voltam gurulni egyet, elég kihalt a város... Egyedül Mikivel találkoztam(RF 600)
2001?de nem vagyok benne biztos.még az egybenagylámpás.volt Velem a plázánál anno,nem emlékszel igy rá?
Tessék parancsolni....