Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

21.-től motoros tali Hajdusámsonban
http://www.hajdusamson.hu/data...
Ahogy már előzetesen hírül adtuk, hosszas előkészületek után a(HBME) Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület a Debreceni Motorsport Egyesülettel (DeMoSE)karöltve motoros tréningeket rendez Debrecenben. Az elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló rendezvényeinken minden motorost szeretettel várunk, a száguldás szerelmesei mellett a robogósokat éppúgy, mint a túragőzössel érkezőket.

Mindenkire ráfér a gyakorlás!

A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.

Időpont : 2009. augusztus 30. vasárnap.

Kezdés : 9.00 óra

A pálya hossza : 650 m

Részvételi díj : 2500 Ft elővételben,

3000 Ft a helyszínen.

HBME Egyesületi Tagkártyával rendelkezőknek: 2000Ft

A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.

Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.

Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!

A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!

Részletekért keresd fel honlapunkat:

http://www.hbmotorosok.hu

motoros üdvözlettel:

H:B:M:E:

(Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület)
cimbik ! red bull béci felvetett vasárnap egy ötletet miszerint vmi kis programot összeüthetnénk így a hosszúhétvége alatt akár egy valahol alvósat és sütögetős/főzőset is !
én nagyon is támogatnám az 5letet mert hát (janiékkal beszéltük is) néha meglátszik a motorozásunkon is hogy a banda nincs a legjobban összeszokva tehát egy ilyen kis csapatépitő tréning sztem nagyon jó lenne több szempontból is ! na a lényeg hogy holnap 18:30 körül jó lenne ha minnél többen összegyűlnénk a plázánál és megbeszélnénk kinek mi hogy merre lenne jó !

szájber, goller Z, scbeci mi pedig amit Hétfőn elkezdtünk azt tovább vihetnénk nem irok konkrétumot ja persze aki akar az csatlakozhat ehhez a titkos projekthez
Lazára veszem mostanság
láttalak ma 18:00után aszép HONDÁS kabátodban az Orosi uton...lazán mentél...
Kihaltatok
megpróbálok én is
Oké én ott lesszek 18:15-30 között
Láza asszem
szevasztok cimbik ma pláza vagy tó vAGY VALAMI?
És nem vittél magaddal egy árva molotov koktélt sem?!?
ezt nézzétek ! a sünbázison jártam ma
szia hú nem is tudtam hogy te itt vagy fórumon nem tudtam sajna az e mail cimed amire küldhetnék levelet neked hogy megkérdezzem a számod mert vártam hogy irj de nem kaptam semmit.. ird már meg nekem az e mailemre...
jagermanoka üzim olvastad ? légyszi válaszolj
okés.
szép a motor szép a háttér ... de itt már látod homályos.. de tudom mi lett elbaszva és megoldom majd
szétrázta a V2 mert most vhogy szarul rögzitettem.. mind1 ez csak teszt volt
szerintem nem lett jooooooooo, majd csinálunk 1 másikat.
király volt ez a menet cimbik.. majd pendriveon odaadom a videót mert vagy 300 mega ... most másolom .. remélem karaj lett
Sajna ma nem tudok menni! holnap kiugrok!
7-re plázánál vok....
gyere a plázához mámma 19 körül és megbeszéljük... egy úriemberrel pont ma beszéltem erről

19:00-19:30 ig a plázánál leszek utána dógom van !
Doki Videó 20.-dikán valamikor? Egy kis motoros döntögetős, csinálunk sok anyagot, és te meg mint profi szerkesztő megcsinálod? Na benne vagy? Szólunk a többieknek, viszek fényképezős kamerát
Amenniyre tudok itt vagyok