Ahogy már előzetesen hírül adtuk, hosszas előkészületek után a(HBME) Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület a Debreceni Motorsport Egyesülettel (DeMoSE)karöltve motoros tréningeket rendez Debrecenben. Az elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló rendezvényeinken minden motorost szeretettel várunk, a száguldás szerelmesei mellett a robogósokat éppúgy, mint a túragőzössel érkezőket.
Mindenkire ráfér a gyakorlás!
A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.
A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.
Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.
Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!
A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!
cimbik ! red bull béci felvetett vasárnap egy ötletet miszerint vmi kis programot összeüthetnénk így a hosszúhétvége alatt akár egy valahol alvósat és sütögetős/főzőset is !
én nagyon is támogatnám az 5letet mert hát (janiékkal beszéltük is) néha meglátszik a motorozásunkon is hogy a banda nincs a legjobban összeszokva tehát egy ilyen kis csapatépitő tréning sztem nagyon jó lenne több szempontból is ! na a lényeg hogy holnap 18:30 körül jó lenne ha minnél többen összegyűlnénk a plázánál és megbeszélnénk kinek mi hogy merre lenne jó !
szájber, goller Z, scbeci mi pedig amit Hétfőn elkezdtünk azt tovább vihetnénk nem irok konkrétumot ja persze aki akar az csatlakozhat ehhez a titkos projekthez
szia hú nem is tudtam hogy te itt vagy fórumon nem tudtam sajna az e mail cimed amire küldhetnék levelet neked hogy megkérdezzem a számod mert vártam hogy irj de nem kaptam semmit.. ird már meg nekem az e mailemre...
Doki Videó 20.-dikán valamikor? Egy kis motoros döntögetős, csinálunk sok anyagot, és te meg mint profi szerkesztő megcsinálod? Na benne vagy? Szólunk a többieknek, viszek fényképezős kamerát
http://www.hajdusamson.hu/data...