Nem rég kaptam egy telefonszámot azt hiszem vele beszéltem nemrég (Dobos György) :) De van már bontott generátor is szóval az is jön plusz a régit megcsináltatom vele ha tényleg jó a munkája ahogy irtad. Jó ha van a polcon ebből
Köszönöm a segítségeteket
Köszi.
Valakinek nincs kedve szombaton elgurulni Debrecenbe megnézni milyen a találkozó? Nekem tesztelni kell az uj motort. Dilemma. Vegyem meg vagy sem? 1 hét tesztet kaptam a barátomtól.
Nyeregtáskát bérelnék /egy hétre/ ,esetleg vásárolnék.
Köszönöm.
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
http://szallas.hu/sipos-apartm...
Üdv:Laci
Köszönöm a segítségeteket
Nem tud valaki Nyíregyházán (vagy környéken) egy embert aki tud generátort tekercseltetni?
Szerintem korrektek , kerezsd Nagy Mihály-t .
Ha kell telefonszám irj .
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nyíregyházán hol van jó A2-es motoros képzés? Kb. mennyibe kerűl?
Nyiregyen van valakinek Lc1 80dt-je?
Kölcsön adná a CDI valaki,csak kipróbálni hogy az a baja egyáltalán!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nyíregyházán hol van jó A2-es motoros képzés? Kb. mennyibe kerűl?
Valakinek nincs kedve szombaton elgurulni Debrecenbe megnézni milyen a találkozó? Nekem tesztelni kell az uj motort. Dilemma. Vegyem meg vagy sem? 1 hét tesztet kaptam a barátomtól.
Mindenki válassza ki!