Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én lehetséges h. megyek lehet ott is alszok
Sirokra megyünk.. bár lehet egy estére átugrom
Üdv mindenkinek!
Nyeregtáskát bérelnék /egy hétre/ ,esetleg vásárolnék.
Köszönöm.
ki megy pénteken a Nánási motoros találkozóra?
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk!

motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok

http://szallas.hu/sipos-apartm...
Pályanapot tartunk a Rabócsiringen!Várunk kezdőket,haladókat több kategóriával!Bővebb infó:www.motorosnap.com.
Üdv:Laci
Sziasztok! nincs valakinek esetleg AM6-hoz hátsó Z=52 fogaskerék, vagy első 15ös ? 2004es Hm -re kellene Kösz előre is.
igen ő az. én csak ajánlani tudom
Nem rég kaptam egy telefonszámot azt hiszem vele beszéltem nemrég (Dobos György) :) De van már bontott generátor is szóval az is jön plusz a régit megcsináltatom vele ha tényleg jó a munkája ahogy irtad. Jó ha van a polcon ebből
Köszönöm a segítségeteket
Nyh- örökösföld, szalag utcai garázssor. Dobos! fasza munkát csinál. oan 13-15E között tekercsel motor generátort
Egy telefonszám esetleg ?
Acs Gyorgy . Sosto siklo ut .
Sziasztok!

Nem tud valaki Nyíregyházán (vagy környéken) egy embert aki tud generátort tekercseltetni?
Köszönöm az eddigi infót Azt esetleg meg tudod mondani, hogy az A2-t milyen motorral oktatják?
RUTIN AUTÓSISKOLA .
Szerintem korrektek , kerezsd Nagy Mihály-t .
Ha kell telefonszám irj .
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nyíregyházán hol van jó A2-es motoros képzés? Kb. mennyibe kerűl?
snoopyka nyaral a barátjával
huuuu azért ilyen sok jelentkezőt nem vártam :)))
üdv!
Nyiregyen van valakinek Lc1 80dt-je?
Kölcsön adná a CDI valaki,csak kipróbálni hogy az a baja egyáltalán!
Isten éltesen sokáig László és Péter
Isten éltesse a Lacikat,és a Petiket
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nyíregyházán hol van jó A2-es motoros képzés? Kb. mennyibe kerűl?
Köszi.
Valakinek nincs kedve szombaton elgurulni Debrecenbe megnézni milyen a találkozó? Nekem tesztelni kell az uj motort. Dilemma. Vegyem meg vagy sem? 1 hét tesztet kaptam a barátomtól.
Isten éltesse sokáig a Jánosokat, Lászlókat, Pétereket, Pálokat!
Mindenki válassza ki!