Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gabesz750:Mi is ott leszünk remélem egy páran.
Ha valakinek kellene egy vadi új XL-es NZI versenysisak
edig ugy tünik tudok menni
Szeretnék érdeklődni,hogy június 8 án 15 00 a Kemence csárdától a házasságkötő teremig nem e tudnátok egy páran eljönni bekisérni a havert az esküvőjén ,mert szeretné hogy egy pár motoros bekisérje, üditő rágnivaló megoldható,jelezzetek vissza hogy tud e valaki jönni,előre is köszi.
Ne búsúlj snoopika ha nem lessz kész Béla akkor kikölcsönözzük ezt neked hétvégére
Várunk mindenkit!
köszi!
30/488-1143
Zoli,Nyíregyháza
Hello Motorostársak! Le szeretném szervizeltetni a mocim,és kellene nekem egy jó,megbizható szerelő Nyíregyháza-Mátészalka környékén!

Köszönöm! Üdv:Robesz
sziasztok :)
ha kivan a sisakbélésed ?! Segítünk!

http://motorosruhajav.blogger....
De akkor indulj már most,hogy tızre otthon legyél!
Akkor lehet csapok egy gyorskört a Zemplénbe
Akkor meg főleg,mert addig ott tényleg semmi nincs,amiért érdemes kimenni!(bár szerintem később sem)
Olyan délelőtt 10ig érek rá, aztán családi program van...
Ahelyett a sz@r helyett inkább motorozz egy jót Haver!
Ha nem esik én megyek!
Hali! Tervez valaki valami menetet holnap Nyírtétre ha elfogadható idő lesz?
O.k.,vagy a száma a Faterodnál!
Ő cserélte múltkor az olajodat!
Na ez jó ötlet! Lehet rád csörgök valamikor...
Még egy javaslat!
Nyomtasd ki a képet arról amit kinéztél és vidd el az unokatesómhoz,szerintem töredékáron kivitelezhető 15 perc alatt!
Na igen,ez egyszerű és nem kerül pénzbe,de cserébe nem designos!
A másik viszont qrvára nem ér annyit,de még a negyedét sem!
Mindegy,ha kell szólsz,maradjunk ennyibe!
Olyat mi is lehet találunk otthon, csak valami strapabíróbbat és stabilabbat keresek. Mikor hoztuk haza, ketten feltettük, ketten levettük itthon, csak nyaraláskor páromra annyira nem számíthatok ilyen téren, nem eszik elég spenótot . Plusz olyan kell ami könnyű és kis helyen elfér-összehajtható. Neten 20ezer felett találtam már, csak annyit meg nem akarok annyira adni érte..
Ja,és a ZZR is azon gurult le!(de ha még egy százassal nehezebb lenne is elbírná!)