7-dike szombat munkanap igy jobb volna most 1-sejèn meg csinálni miki motorozást irjatok hogy kire számithatok mert ugy suetvezem a szendvicseket köszönöm
Meg lehetett/ne volna oldani. Nem kell itt minden héten egymás seggében lenni, csak legalább havonta egyszer, nem kell ott baráti összejöveteleket szervezni, max. félévente egyszer. Biztos, hogy meg lehetne oldani, csak akarni kell.
Jövőre mindenképp veszek nagymotort és visszaállok a motorozásra (most csak rohangálós nagyrobogó van, ha valaki tudni szeretné)
Balázs cimbi!Sok minden változott azóta!Mindenki sokkal elfoglaltabb lett Kevesebb idő a barátokra ,az összejövetelekre,kevesebb zsé a motorozásra.Több munka-kevesebb szórakozás,mondjam még? Sőt kevesebb motoros is-ki ezért,ki azért hagyta abba Sajnos!De ami volt szép volt,jó volt! Sok emlék maradt-sok fényképpel
Ez szervezés? Nem emlékszel pár évvel ezelőtt egy csapatás alkalmával mi szervezések mentek? :) amúgy igazad van és értelek is, de hát na. Én is lehet megyek
Gyerektől visszaveszem a Miki-sapit és GÓÓÓÓÓÓ
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
4.mosön
5. SAMY + 1 Krampusz
Csak legyen fix az időpont nekem mind1
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
4.mosön
meg ördögien kedves krampusznéja XD
jah meg persze rudolf pónilovam XD
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
1 Mala
2 zoli 46
Jövőre mindenképp veszek nagymotort és visszaállok a motorozásra (most csak rohangálós nagyrobogó van, ha valaki tudni szeretné)
egy ruhát el tudok adni ugyanis sok az anorexiás mikulás és oly kicsik hogy repednek szét rajtam :D
persze sértetlen adom a ruhát
Na akkor meg lett szavazva Dec:7 11:30 pláza.
Miki ruha szaloncukor és fel a vasra