Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sipeki peti számát nem tudja valaki?
Jelentem ,hogy én krampusz csajszi leszek sajna nincs momo
Már azt hittem kimaradok ( 7. kötelező munkanap )
Gyerektől visszaveszem a Miki-sapit és GÓÓÓÓÓÓ
Lista
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
4.mosön
5. SAMY + 1 Krampusz

Csak legyen fix az időpont nekem mind1
Idén sem hagyom ki
Lista
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
4.mosön
yoda
meg ördögien kedves krampusznéja XD
jah meg persze rudolf pónilovam XD
Lista
1.mala
2.zoli46
3.fruzsimotoros
Dec:1 a többi nem változott
Én megyek! Csak tudjam akkor a pontos időpontot mert nekem is úgy kell szerveznem a dolgaimat!
Lista:
1 Mala
2 zoli 46
Hali ez az 1-je nekem is jobb lenne mert 7-én este 6-ig dolgoznom kell mert egész napos munkanap van
Bocsi a helyes írási hibák èrt csak vezetek
7-dike szombat munkanap igy jobb volna most 1-sejèn meg csinálni miki motorozást irjatok hogy kire számithatok mert ugy suetvezem a szendvicseket köszönöm
Meg lehetett/ne volna oldani. Nem kell itt minden héten egymás seggében lenni, csak legalább havonta egyszer, nem kell ott baráti összejöveteleket szervezni, max. félévente egyszer. Biztos, hogy meg lehetne oldani, csak akarni kell.
Jövőre mindenképp veszek nagymotort és visszaállok a motorozásra (most csak rohangálós nagyrobogó van, ha valaki tudni szeretné)
Balázs cimbi!Sok minden változott azóta!Mindenki sokkal elfoglaltabb lett Kevesebb idő a barátokra ,az összejövetelekre,kevesebb zsé a motorozásra.Több munka-kevesebb szórakozás,mondjam még? Sőt kevesebb motoros is-ki ezért,ki azért hagyta abba Sajnos!De ami volt szép volt,jó volt! Sok emlék maradt-sok fényképpel
Ez szervezés? Nem emlékszel pár évvel ezelőtt egy csapatás alkalmával mi szervezések mentek? :) amúgy igazad van és értelek is, de hát na. Én is lehet megyek
Egész nyáron nem volt ilyen szervezkedés ezen a fórumon!Pedig nyáron van a szezon!

egy ruhát el tudok adni ugyanis sok az anorexiás mikulás és oly kicsik hogy repednek szét rajtam :D
persze sértetlen adom a ruhát
Jóóóóóóóóóóóó reeeegggggggggggeeeeellllllllllllttttttttttt!
Na akkor meg lett szavazva Dec:7 11:30 pláza.
Miki ruha szaloncukor és fel a vasra
Mikulás motorozásra én is megyek!