Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pólók készen vannak mala?
Vagy hol merre?
de akkor a Kossuth téren találka hánykor?
Mostmár ott tudok lenni
Holnap tali hol? Mikor? Ja egyen póló! Le adjuk a vért aztán csaphatunk egy karikát
beszélhetünk a túráról is.
Oké hogy holnap véradás
De valami túra ?
Nem hiszem el... mostmár szinte minden napra jut egy..
És mi vagyunk veszélyesek, mi okozzuk a baleseteket, nekünk rázzák az öklüket állandóan... mi vagyunk a "köcsög motorosok"..
http://www.szon.hu/motoros-ele...
mikor lessz már vége ?
Jön valaki a Rabócsi ringre?:)
Menni is kell vértadni! :) mindenesetre, 0ás vércsoportom van, így mindig is adtam..de most a kellemes a hasznossal összekötöm :D
hétvégén véradás.
Ha belegondoltok, hogy szinte egyik napról a másikra lett jó idő, baromi sok motoros szabadult ki az utcára. Az autósok pedig még nem szoktak meg minket újra, így nem szabad a régi rutinból motorozni. Plusz távolságot kell tartani és 100%-osan figyelni az utat. Mióta jó idő van, kb elém is hajtottak vagy 3szor, cikázgattam kocsik között mint tavaly, aztán rájöttem hogy korai még ilyet csinálni nem magam, hanem az autósok miatt. Bár ilyenkor jól jön a feltűnő szín meg a hangos pufó
Sok idióta le se szarja ha motoros jön,és ez sajnos elég gyakori
Jézusom mi van itt?.... Lassan egy kezemen, meg sem tudom számolni mennyi motoros baleset volt a héten.
Vigyázzatok magatokra, egymásra!
Aha azzal kapcsolatban
Szia!
0670/4097599
A CBR600F2-vel kapcsolatban?
Elküldenéd a számodat hogy rád csörögjek kérdeznék 1-2 dolgot a volt gépedről.
De az szerintem ott van a kis ördög matrica rajta
Nem a Török fiának a Gixxere az a Hunyadi utca?
Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy végre figyeljenek a motorosokra? Tegnap én is nyomtam egy karikát, de Nyíregyházán a belvárosban, mintha ott sem lettem volna úgy jöttek be elém rövid féktávon, pedig nem mentem gyorsan.
Vigyázzatok magatokra skacok és balesetmentes szezont mindenkinek!
Bocs a kép lemaradt!
Mindenkit várunk sok szeretettel!Üdv:Laci