Jó reggelt!
Jövő hét szombaton az egyik motoros cimbinek Bunász Janinak lessz az esküvője és azt kérdezte hogy ki kisérnénk-e a volántól pazonyig motoral őket még pontos időpontot nem tudok de olyan du:4-5 óra körűl.
aki csatlakozna az jeleze előre is kösszi a nevükbe is.
Ha esetleg valaki még nem tudná,akkor annak figyelmeztetés gyanánt,hogy ne járjon úgy,mint mi tegnap!
Mentünk egy zempléni kört tegnap délután.
Soha többet,az biztos!
Tokajig az út még haggyán is!
De Tokaj után Bodrogkeresztúr felé már rom,maga Bodrogkeresztúr már katasztrófa!A faluba érve egy legalább 30 ! centi mély kátyú fogad a felezővonalnál,amit egy kamion mögött kis híján meg is fogtam!
A 37-es Sátoraljaújhelyig csupa kátyú,ha téped tuti fogsz egyet,és annyi!
Néhop már foltozgatják,de az az út újraasztfaltozás nélkül már sosem lesz élvezhető egy motorosnak!
Sátoraljaújhelyből tovább Pálháza,Hollóháza,60-80, ha nem akarsz bukni!
A Hollóháza-Kéked közötti elvileg jó motoros szakasz volt,de már nem az !
Egy-egy kátyú miden kanyarban van,ezért minden kanyar így vagy úgy,de kavicsos, ezért nrm lehet beleengedni tempóból a motort!Tovább Gönc Boldogkőváralja felé szintén halál,60-80 km/ h!
És a fekete leves,zárásnak Boldogkőváralja és Erdőbénye között.Ott ugyanis NINCS ÚT! Egyesbe,kuplungba nyúlkálva,lépésbe és még az alatt lehrt csak menni több szakaszán is! Bánom,hogy nem fotóztam le! De már olyan ideges voltam,hogy akkor eszembe sem jutott! Mint amit szőnyegbombázás ért,én még ilyet életemben nem láttam! Az autóknak még szarabb! Ez a kb.11 km.volt vagy 50 perc! Tájat nézni lehetetlen,egész nap csak közvetlenül a motor elé bámulhatsz,ha jót akarsz! Ezután a 37-es,amelyet oda felé annyira szidtam,már egy felüdülést jelentett!
Szóval így jártunk.Soha többet Zemplén!
SkoalBandita mi magunknak szoktuk szervezni a túrákat!Idegenekkel nem nagyon szoktunk menni ,van 1 összeszokott csapatunk téged is hívtunk tavaly vagy 2-3szor!
Jövő hét szombaton az egyik motoros cimbinek Bunász Janinak lessz az esküvője és azt kérdezte hogy ki kisérnénk-e a volántól pazonyig motoral őket még pontos időpontot nem tudok de olyan du:4-5 óra körűl.
aki csatlakozna az jeleze előre is kösszi a nevükbe is.
Mentünk egy zempléni kört tegnap délután.
Soha többet,az biztos!
Tokajig az út még haggyán is!
De Tokaj után Bodrogkeresztúr felé már rom,maga Bodrogkeresztúr már katasztrófa!A faluba érve egy legalább 30 ! centi mély kátyú fogad a felezővonalnál,amit egy kamion mögött kis híján meg is fogtam!
A 37-es Sátoraljaújhelyig csupa kátyú,ha téped tuti fogsz egyet,és annyi!
Néhop már foltozgatják,de az az út újraasztfaltozás nélkül már sosem lesz élvezhető egy motorosnak!
Sátoraljaújhelyből tovább Pálháza,Hollóháza,60-80, ha nem akarsz bukni!
A Hollóháza-Kéked közötti elvileg jó motoros szakasz volt,de már nem az !
Egy-egy kátyú miden kanyarban van,ezért minden kanyar így vagy úgy,de kavicsos, ezért nrm lehet beleengedni tempóból a motort!Tovább Gönc Boldogkőváralja felé szintén halál,60-80 km/ h!
És a fekete leves,zárásnak Boldogkőváralja és Erdőbénye között.Ott ugyanis NINCS ÚT! Egyesbe,kuplungba nyúlkálva,lépésbe és még az alatt lehrt csak menni több szakaszán is! Bánom,hogy nem fotóztam le! De már olyan ideges voltam,hogy akkor eszembe sem jutott! Mint amit szőnyegbombázás ért,én még ilyet életemben nem láttam! Az autóknak még szarabb! Ez a kb.11 km.volt vagy 50 perc! Tájat nézni lehetetlen,egész nap csak közvetlenül a motor elé bámulhatsz,ha jót akarsz! Ezután a 37-es,amelyet oda felé annyira szidtam,már egy felüdülést jelentett!
Szóval így jártunk.Soha többet Zemplén!
link
http://www.keletimotorosok.hu/taxonomy/term/21
Valaki tudna ajánlani az ófehértói gumison kívül olyat akit használt motorgumikat árul a megyén belül lehetőleg!
Köszönöm!
Karsai mennyiért centíroz egy főtengelyt valaki tudja?
Zoli 1db l
Jani & Mala papó ?
Megyek le mosom a mocit a múltheti esőtöl
954-es papó csörges már meg hogy hol mikor?