Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda 954-et vásárolok! 54000km ír az órára vezérműláncot mikor kellene rajta cserélni és kb. mennyi az átíratás tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Tivadar-Ugornya
Valaki ma valamerre motorozni? :)
ja XL-es
Nekem is van 1 shox bőrdzsekim ha valakit érdekelne a képes motoron 1 srác 22ért hirdeti én15 korül odaadom
A harmadik képen lévő kabát,és a másodikon lévő kék kabát maradt.
Köszi a vásárlást
Akkor maradt két kabát meg egy vesevédő
Köszönöm, már sikerült beszélnünk.
Írtam ez email címedre.
Szia! Érdekelne néhány dolog !Dobsz egy elérhetőséget?
Csizma,kesztyű,a sárga kabát és a swift nadrág.
Hell!
Van egy pár használt cucc eladó havertól bagóért...
Hellosztok! Péntek este van kedve gurulni valakinek? Nemrég kaptam meg a jogsim és nincs kivel motorozni mindig egyedül gurulok a cbr-el :S eddig pályázgattam a géppel rabócsin stb de mostmár az utca is legális lett :) és motorozni is sokan jó :D
sok ember jön tőlletek?
elkelt.......
tel számom 30/399-7652
Bocsi , a jegy 23-28-ig szól :)
Akinek kell 4 napos VIP jegy a SIROKI motorostalira szóljon mert nekem van 1 csak nem tudok elmenni, 6e ft hejett 4e-ért adom.
hi. Aki szeretne Siroki motorostalálkozóra menni csatlakozhat. Indulás csütörtökön!
Holnap valaki eger? M.tapolca felé! Délután 2-3 körül indulás tokaji út Mol kútról
Sziasztok, van valakinek esetleg eladó domino kuplungkar? 50m cre50re, de gondolom derbisenda vagy hasonlo kis smé is jó.
sajnos több okból sem megy egyenlőre , de mind egy dologra vezethető vissza pínz :D
Vegyél helyette vagy mellé egy nagyobbat!
Én is így tettem.
Szevasztok
Szerintetek mennyire lenne érdemes felfúratni a kis pónimat ? szezononként mehetne a csere mi ?
Valaki tud embert akivel beszélhetek erről vagy esetleg meg is tudná csinálni ?
Keresek Nitro sisakhoz felnyitó mechanikat. Sajnos 240-nél felnyilt a plexi és el is szált. nitro n-510 sisak de ha jól tudom mind ugyanolyan.