Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm meglátogatom.
Bocskai u gumis. Nekem fasza lett a defektes kihajlott felnim, amit ő csinált meg.
sziasztok. Megütött első felnit hol javítanak Nyíregyházán? 170-nél már ráz......
de ki vezet?
csodálkozol snoopyka hogy hengerfejtömitéses lett a béla
snoopyka igy viseli el a meleget
Ma vittem műszakira a haccázast,4360 Ft NKH-nál.Mindenféle mendemondák szerint tizen akárhány ezer Ft.De nem,csak 4360Ft.
Szabó Tibor motoros barátunk temetésének időpontja 2013.06.21. Péntek 15:00!
Helye:Fehérgyarmat Városi Köztemető!
nyugodjon békében
Azt a gyönyörű fehér Intrudert felborította egy robogós...
Valamelyik nap mellette álltam a lámpánál, nagyon szép motor.
Remélem megúszták.
Nyugodjon békében!
Isten nyugosztalja!
Öszinte rèszvètem a közvetlen baràtoknak ès a csalàdtagjainak!
na mostmár én is többet tudok,igy azt tudom mondani hogy igazad van,mindenbe,a combjánál sérült,az ütőér is és egyszerüen el vérzett,nyugodjon békében
Az első kereket találta telibe.
Annyit mondott csak, hogy nem kap levegőt.
Négyszer élesztették újra.
A mentőkhöz 26-kor érkezett a riasztás, egy! percen belül a helyszínen voltak.
A traktort kiengedte a kocsisor, ő viszont végig előzött.
Lakott területen belül...
Sajnálom!
a hasánál kapta el a traktor elején valami emelő,ugy tudom még anyit tudott mondani,hogy -rendőr vagyok- és már a mentő helikopterbe nem kellett bele tenni sajnos.........legalább törte volna össze magát,de nem az hogy meg hal..............este megyünk gyertyát gyujtani a baleset helyszinére......isten nyugosztalja
Igen,ezt a motort láttam,megismerem a kipufogódobot.
nem az 1 másik cimbora......itt a haveroknak van 3db 600F vagy is volt........ nekem nagyon jó barátom volt,és egy nagyon rendes,segitőkész embert ismertem meg benne,ahoz képest hogy alezredes volt a rendőrségen,nagyon sajnálom hogy el ment
Most kb. 5 órakor itt Nyíregyen a körúton mellettünk állt egy autómentő,amin szerintem ez a 600 F volt fent.
Eleje nem volt.
Szegény srác!
Bogyesz,ő volt a fehégyarmati srác,akinek tavasszal szerelőt kerestetek?
nagyon jó barátom volt........egyszerüen hihetetlen...........
Legyen Neki könnyű a föld...
Köszi mindenkinek aki el tudott jönni ,rengetegen voltunk ,képekhez ahogy hozzájutok felteszem,még várni kell a fotósra.
Megnéztem hogy belinkeljem,de beállt a gépem tőle ,úgyhogy majd tedd fel te