Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem mindenki hazaért épségbe ja és jőhetnek a képek
na ez jó kis vihar vadászat volt
Hogy mondjak valami jót is: Vállaj és Mátészalka között most fogják teljesen felújítani az utat, szóval ha kész van fasza nagy kört lehet csapni Nyh-Nybátor-Vállaj-Mszalka-Nyh távon...
Katasztrófa ez az ország,az itt a baj!
Sz@rak az utak,sz@ r itt minden!
Elkeserítő,hogy egy olyan szép része az országnak mint a Zemplén,ennyit érdemel!
Igen, sajnos ilyen a mi nyomorunk! Itt van nekünk ez a gyönyörű dimbes-dombos táj, amik fantasztikus motoros utak lehetnének, és végülis azok is, csak éppen enduróval!
Az Aranyosi-völgyről valahol elkaptam nemrég valami riportot, valamiféle új technológiát próbáltak alkalmazni, ami a felmart aszfalt újrahasznosítását jelentette volna hidegen!
Belátták, hogy sajnos nem vált be a módszer...hát nem rendesek?
hát igen! az az aranyosi völgy szakasza, valami borzasztó...naponta járok ott furgonnal...nekem fonos lenne sietni,de azon a szakaszon lehetlen még 20ra is felgyörsjtani...ha meg sikerül felváltani 3ba akkor meg tuti van valami random gödör amit telibversz.. katasztrófa...am van egy videó :http://www.youtube.com/watch?v...

tavaly megcsinálták,istenkirály volt...de egy telet se bírt ki..siralmas...
idén márciusban vagy hogy tettek próbát arra hogy apró zúzott követ simitottak végig az egszen a hótoló mercikkel...szted? és komolyan gondolták...
Sziasztok!
Ha valakit érdekel olcsón ruha.
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Zoli valóban korrekt. viheted nyugodtan.
Vki tud nekem segíteni s.o.s.-be kellene egy utánfutó vagy amivel letudnánk hozni egy mocit Gödöllőről Pénteken?,,
Megbízhatót kértél,nem?!?
Hívd fel,a többit vele beszéld meg!
Tisztelt Fórumlátogatók.
2013. július 13-án lesz az esküvőnk Tyukodon. Azt szeretnénk kérni azoktól, akik az adott napon ráérnek, hogy a motorjával együtt tiszteljen meg minket, és gyertek el Tyukodra egy felvonulás erejéig. A felvonulás a szertartások után 18 óra körül lenne, majd egy szerényebb ellátásra várunk titeket a Tunyogmatolcsi Székely Fogadó teraszán. Igaz, hogy sokakat közületek személyesen nem ismerünk, de minden motoros testvér. :-D Remélem sokan ráértek, és és ha csak percig is, de velünk ünnepeltek.
Szeretettel várunk titeket: Dusán és Tázi.
helló!
megbízható?
címe?
30-488-1143 Zoli
Helló!
Valaki tud egy nyíregyházi szerelőt aki becsületesen dolgozik és azt rakja bele amit én veszek?
Mert én úgy jártam az előző motorommal hogy elvittem a szerelőhöz és még hozzá egy utcába is laktunk!
Felújította a motorom és 1200km-nél megállt, szétszedtem és olcsó kikönnyített szar csapágyak voltak benne, egy nevesincs hajtókar és vissza rakta a szar szimeringeket sőt a hengert úgy rakta össze hogy benne maradt valami és a dugó tetejét elverte+a lendkereket nem tdta vissza rakni és odabaszott neki így a főtengelyem is elhajlott !Sajnos elköltözött hívtam nem veszi fel soha, eddig hazajárkált az anyjához de sztem fülébe jutott hogy keresem így haza se jár most már. Én összeraktam normálisan azóta 2800Km-is túl vagyok és még jobb erőben van mit amikor az a buzi össze rakta!

Most egy yamaha dt125ccm 94-es évjáratú motort kéne fúrni, hajtókart cserélni, csapágyakat stb.. nem merek hozzá kezdeni úgyhogy szakemberre bízom de rendes boltba nem szeretném vinni mert ott meghúznának rendesen.
jöhetnek a képek a hagy rakjam fel a facebookra
M E N Y A S S Z O N K Í S É R T E T É S után!
Ha nem gond hívtam pár ismerőst akik nagyon szívesen elkisérik a menyasszonyt !
Lesz ma valami motrozás?
joemaister szépen megcsinálja és jó árban!
Ok délután 3 óra Agip benzinkút!
Amúgy merre megyünk?
Nyírpazonyba ki kisérjük az ifju párt aztán csaphatunk egy kört
Hali! Légyszi segítsetek valami ötlettel. Kellene valaki aki, egy már meglévő doboztartó konzolt át tud alakítani -igényesen- az én motoromra. Attila /9363/ neked jól emlékszem, hogy volt valaki?