Nagyon komoly problémával küzdök...láncszettet szeretnék venni.
Nem szeretném csak ezért szétkapni a motort, naponta használom.
Sajnos nem tudom, hogy hol keressek japán belpiacosra.
Egy 750-es Banditról van szó.
Hálás lennék minden használható ötletért.
Oké Karcsit mostr láttam a nyír1 tv-ben hogy a kossuth téren lessz a gyülekező és 09.30-kor indulás a múzeum faluba én mindenkép megyek csak kérdés ott találkozunk vagy a plázától egy csapatba menjünk oda?
Nah holnap délután ha jó az idő, akkor 2 kor indulunk a plazatol, elmegyünk tokajba, megkerüljük a hegyet, aztán visszafelé, meg rakamaztól tímár szabolcs balsa nyíregy... jó8 for allll
Sorry, ma ébresztettek rá arra a tényre, hogy itthon komoly meló vár rám, ha esik, ha fúj. Teljesen elfelejtettem , szóval a szombati gurulás részemről sajnos stornó.
Legközelebb hátha tudunk menni.
Az időjárás nekem is gyanús, de reméljük a legjobbakat. A kör jellegét az időbeosztásom miatt kérdeztem. Nekem megfelel az elkerülő is, de a Tokaj kör sem rossz. Erősen időjárás függvénye a dolog, meglátjuk.
Nem csodálom, hogy újra XX-ed lett. Első látásra beleestem és azóta is tart. :) Most fogom vizsgáztatni. Meg ideje a gyári fékbetéteket lecserélni. (Ez most a tavaszi programom.)
Köszi az ajánlott példányt is, remélem nem előled halásztam el.
Hatóság- és aszfaltnézésmentes km-ezreket kívánok!
Szerintem az idő függvénye, azt, hogy mekkora kört menjünk... Azért gondoltam, az a legjobb ha holnap beszéljük meg, amikor már kb látjuk mennyien megyünk. Egyébként nekem teljesen mindegy az útvonal, ugyh ha van ötleted... :D
Néztem, szombatra eléggé rossz időt mondanak, de hátha szerencsénk lesz! Még azzal, hogy hol találkozzunk, merre menjünk, várjunk holnap estig, majd kitalálunk valami olyat, ami mindenkinek megfelel!
Nagyon komoly problémával küzdök...láncszettet szeretnék venni.
Nem szeretném csak ezért szétkapni a motort, naponta használom.
Sajnos nem tudom, hogy hol keressek japán belpiacosra.
Egy 750-es Banditról van szó.
Hálás lennék minden használható ötletért.
dehogy előlem...én 2 hete vettem
Legközelebb hátha tudunk menni.
Köszi az ajánlott példányt is, remélem nem előled halásztam el.
Hatóság- és aszfaltnézésmentes km-ezreket kívánok!