Ezt a választ kaptam
"Ami kötelező: gerincvédő, könyökvédő, térdvédő, tehát protektor, ez bőrruha alá is kötelező, maga a bőrruha az nem kötelező, csak ajánlott, továbbá csizma és bukósisak is kötelező."
Mivel nem verseny van,igy cordura ruhába is felmehettek!A full protektorokat csak ajánlani tudom,ill. a bőr ruhát is!Arra sokan nem gondolnak,hogy egy jó ruha,betakarózás után mutatja meg,mit ér!Mindenki a saját felelőségére motorozik,tanácsot tudunk adni-ha kérik!Üdv:Laci
Emlékeztem erre a srácra, hogy Ő kordurában nyomta, de nem is egy fullos kabát volt rajta, szerintem ez egy szivacsprotis kabát.
Csak nem olyan szigorúak a feltételek, mint a Hringen, azért ez egy jóval lassabb, technikásabb pálya.
Amint válaszolnak, tájékoztatlak!
Ő a tavaly októberben így adta elő....hogy mik a pontos követelmények, azt pár nap múlva meg tudom mondani, mert írtam nekik egy mailt ezzel a kérdéssel
Amúgy én érdeklődtem Náluk, hogy hogyan is működik a motorozás náluk, és ezt a választ kaptam:
Kedves Ádám!
Terveink szerint március végére lesz kész az új pálya..
Nyitvatartási időn belül bármikor használhatjátok a pályát, tervezetten keddtől
csütörtökig délután 2-től este 9-ig, péntektől vasárnapig reggel 9-től este 9-ig vagyunk
nyitva.
Az új pálya használati díja bruttó 7500 ft / motor / nap.
A régi pálya használati díja bruttó 6000 Ft / motor / nap.
Hamarosan a honlapunk is fel lesz frissítve minden aktuális információval, pályarajzzal.
Tervezés alatt áll a félnapos pályahasználati jegy bevezetése, de erről csak később
tudok pontos információt adni.
A honlapunkon található rendezvénynaptár, és ott jelöljük, hogy melyek azok a napok,
melyek foglaltak, esetleg verseny van.
2 hét múlva lesz a honlapunk frissítve.
Kérlek addig légy türelemmel, később pedig nyugodtan keress, a +36-30-274-0800
telefonszámon, vagy írj e-mail erre az e-mail címre.
Szép napot!
Üdvözlettel:
Szabó Viktória
Szóval egy jól megszervezett kezdő pályázós napot össze lehetne hozni a nyáron....
"Ami kötelező: gerincvédő, könyökvédő, térdvédő, tehát protektor, ez bőrruha alá is kötelező, maga a bőrruha az nem kötelező, csak ajánlott, továbbá csizma és bukósisak is kötelező."
megoldottad ?
Bandi, rossz a hozzáállásod...
Csak nem olyan szigorúak a feltételek, mint a Hringen, azért ez egy jóval lassabb, technikásabb pálya.
Amint válaszolnak, tájékoztatlak!
Ha tényleg ezek a feltételek, akkor nálam sajnos felejtős, mert inkább túrás jellegű szerelésem van.
A pályanapon itt is kizárt a cordura ruha és a gyorcsatos bukó és kötelező a full bőr + a D-gyűrű?
Erről mit tudtok?
Lista.
1: Mala
2: VasziCBR
3: adams006
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
1: Mala
Kedves Ádám!
Terveink szerint március végére lesz kész az új pálya..
Nyitvatartási időn belül bármikor használhatjátok a pályát, tervezetten keddtől
csütörtökig délután 2-től este 9-ig, péntektől vasárnapig reggel 9-től este 9-ig vagyunk
nyitva.
Az új pálya használati díja bruttó 7500 ft / motor / nap.
A régi pálya használati díja bruttó 6000 Ft / motor / nap.
Hamarosan a honlapunk is fel lesz frissítve minden aktuális információval, pályarajzzal.
Tervezés alatt áll a félnapos pályahasználati jegy bevezetése, de erről csak később
tudok pontos információt adni.
A honlapunkon található rendezvénynaptár, és ott jelöljük, hogy melyek azok a napok,
melyek foglaltak, esetleg verseny van.
2 hét múlva lesz a honlapunk frissítve.
Kérlek addig légy türelemmel, később pedig nyugodtan keress, a +36-30-274-0800
telefonszámon, vagy írj e-mail erre az e-mail címre.
Szép napot!
Üdvözlettel:
Szabó Viktória
Szóval egy jól megszervezett kezdő pályázós napot össze lehetne hozni a nyáron....