Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ma megyünk be Pistihez a kórházba, 3kor gyülekezünk a plazanal, akinek van kedved, és tud jönni, jöjjön! Szép napot, és Kelemes ünnepeket Minden Motorosnak! És vigy magatokra!
Kellemes húsvéti ünnepeket
Szia emitil!
Próbáld meg Ófehértón a gumisnál a központban, a srácot Csabinak hívják és sok jó gumija van elérhető áron és meg tudod nézni a DOT számot is.
Én most vettem tőle 180-as 90%-os sport-túrát valamint 120-as 85%-os sportgumit,ezek kerültek szereléssel, centírral, és új szelepekkel 32.000Ft-ba!
Szerintem megér egy próbát!
Semmi baj csak azt hittem eladásra kell.Amúgy nekem is 2009-es ként adták el de a DOT számból kiderült,hogy 1999-es.Annyi,hogy motoron még nem volt,rajta a matrica is.
Köszi de nagyon régi gumit nem akarok, max 6-7 évest. de köszi
Köszi az infót!
Ja,Bridgestone Exedra G547,méret: 120/70X17
Nekem van egy vadonat új,motoron még nem volt csak 1999-es évjárat.Hétezerért odaadom.
Ez mennyire IGAZ
A múlt héten találkoztam egy cimbiével akkor mondta hogy jobban van emlékszik a dolgokra,úgyhogy nincs ilyen téren károsodása és lábadozik a fiú
Hali mindenki!
Tud valaki valami infót Pistiről hogy van?
Sziasztok!
Nem tud valaki elérhető áron 17 colos 120/70 és 150/70-es gumit?
áá hagyd .. venni akarok egyet úgyis kell majd még máskor is.. csak nem tudom milyet érdemes.. a láncos kicsit vastag, a körmössel nem biztos hogy minden motornál hozzáférni szóval szerintem szíjast veszek.

Lidlibe hogyért adták? Obiba láncos 1000 szíjas 3000
Hol a motor?Ha kell akkor tudod,hogy elviszem a lehúzót.
Lidl-is de már bizonyított.
ja bocs lemaradt a kép .
őrá gondoltam
mala : miért nem kéred meg hogy segitsen a lánccserébe ?
az a baj, hogy az olajat már egy hete leengedtem

akarok venni valamit mert már a péló kivan hogy vagy átütni kell csavarhúzóval vagy szopni ott csiszolópapírral meg csőfogóval meg mittoménmivel .. a tiéd milyen fajta?
Doky!
Hozd le majd én leszedem,van tiszta új olajszűrőfogóm.
De a "pirosnyelűcsavarhúzót" ha bele ütöd, akkor azzal biztos kitudod tekerni.
A faterét szíjas kulccsal szoktuk kiszedni és eddig bevált!
láncos vagy szíjas olajszűrőleszedő?

ki mit ajánlana? csőfogóval nem bírtam leszedni, előző tulaj ráhúzta rendesen
http://www.nzi.hu/termekek/lis...

bagóért,de marha jó,van egy ilyenem
nem ott vettem Aranka ! Látod montam ne igyál , alkoholista leszel .
Cserés L. rendezte az ebay ről