Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestétmindenkinek
A nyugodt motoros:
http://www.youtube.com/watch?N...
Atilllla itt az új superman pozitura!
Üdv
GPS érdekel
Típus és árak jöhetne mailban
Köszi
Szeva!

Otthon az olaj! (én továbbra sem)

Hétvégén ha jársz felénk csörögj rám és hazaszólok, hogy mész érte!
Ha most 7vége nem jó ráér! Jövőhéten lehet otthonleszek.. 50%

Csörögj amikor neked jó!

Jah!

Valakit Blaupunkt Hangszórók, GPS-ek, Autórádió érdekel?
Ott szoktunk lenni a nagyparkolóban, aztán GO a Bükk-ön keresztül Egerig.
oké majd találkozunk lilafürden ha jó idő lessz
Én most vettem két cobra mt800-as rádiót és egy motoros headsetet még nem raktam össze de biztos hogy nem fogom használni a hangérzékelést mert direkt olyat kerestem amin van ptt gomb (push to talk)
Ha tudok valami infót akkor írok róla.
Olaj témához szólnék.
Régen én is a Castrolt kedveltem, de a fórumokon a Motul 5100-at dícsérték a váltó miatt.Kipróbáltam, és nekem a haccázas jobban veszi föl is-le is a sebességet.Így már én is Motult használok de a Castrol is jó olaj persze.Egy a lényeg, ne ukrajnából jöjjön mert ott olyan címkét raknak a flakonra amilyet éppen kérsz.Saját tapasztalat.
Erre én is kíváncsi lennék,egy kicsit visszább én is kérdeztem.A héten kaptam kölcsön egy voki-tokit Vox funkcióst, de a mondat elejét azt kihagyja akármilyen erősségűre állítottam.A megoldást valószínű az interfhone 3, vagy 4 jelenti csak drágák.Van olcsóbb is a BT interfhone kb20 ezer/pár de azt nem dícsérik kínai volta miatt.Szásznál kérdeztem de ő is azt mondta,hogy az olcsó az nem jó,de nála lesz a kettő közötti áron valami.
Köszi a tel. számot, fel is hivtam őket és ahogy "NEMTOMI" mondta beszéltem JÓZSI-val és már küldi is 2300ft/l
köszönöm a NYIREGYI motorosoknak!
Miskolc és környékén valami segitség kell szóljatok!
Most vettem tőlük Repsolt 2250-ért.Tavaly tőlük volt a Mol ,2000 volt literje.Most nemtudom mennyi de alig lehet több a tavalyi ártól.És tuti nem gagyi ,csak Józsi már benne van az iparba vagy 35 éve és gondolom meg vannak a kapcsolatai + nem 1 liter olajon akar meggazdagodni.Én minden gépünkbe tőle veszem az olajat,mivel van nála kimérős is ami még olcsóbb.Persze a motorba való nem kimérős hanem originált 1 literes.Nyugodtan merem ajánlani.
4650 volt 25% nélkül is akkor hol az akció?
mert a mol-kutak shopja drága
kinizsi út
Nagykálló nyírbátor felöli végén KISS kft benzinkut tel:42/263-853
Túlvariáljátok!
A ságvárin a dohánygyárnál az olaj nagykerben ősszel valami 2700.- körül vettem a 10w-50-es literjét,(MOL)a lánc-spray meg valami 1800.-(a búszvég felől a ''repülőhid'' utáni első utca)
Köszi a választ, csak még arra lennék kiváncsi, hogy ahol 50%-al olcsóbb mint a kutakon azok mennyire "megbizhatók"? remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani
Amugy a MOL-os oldalon amit linkeltél nem lehet rendelni. Miskolcon kérdeztem a kuton 4650Ft/l 25% kedvezménnyel
Amit te tudsz azoknak nincs valami elérhetőségük?
a mol kutak hoz képest kb50%-al olcsóbb
Akkor már látod a képeken
Itt Szabolcsban évek óta van ilyen. Pár 100Ft helypénzért árulhatod a saját cuccaidat az alkatrészektől kezdve a sisakig bezárólag. Mondjuk az utóbbi időben már van sok lomis is, de így is érdekes.
Hamarosan lesz nyíregyházi időpont is kitéve a weblapra.(csak a teljesség kedvéért)
Most már látom!
Látom a honlapodon, hogy lessz Miskolcon többször is Börze. Mit takar ez? Sose voltam még ilyenen.
Üdv!
A MOL 10W50-et Cbr600f2-be tette már valaki, van tapasztalat?
Mennyibe kerül?
Köszi a választ!