Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranka rád sóztak egy sötét plexit a pestiek?
sziasztok!
keresek motoros bőrkabátot, 56os kb.
snoopyka 10 év mulva
Megyek Pénteken Pestre ha v.ki akar jönni motorkiállításra felviszem nekem is olcsóbb,csak egy baj van én vasárnap jövök de ha valakinek jó akkor elér itt.Na cső gyerekek
csa! ipari parkba a két körforgalom között jobbra van 1 telephely ahol műszakiztatnak. 1 nagy bigfoot kocsi áll ott a parkolóba oda vidd...további kérdést írj a mailemre. scbali@freemail.hu
Bandi!

Írtam a gmailos címedre. Nézz már majd fel!

Köszi
Sziasztok.Műszakira lenne szükségem ahol nem számít hogy nincs E-jelzés a fényszóróban (USA modell)és a kipufogón.És a hangja sem éppen az a kimondottan csendes.Tudtok ajánlani helyet ahova vihetném?
Cső!Mikor vagy itthon?
Haver! Nem is ismered, a nevét sem tudod rendesen! Meg ha tudnád is, mi a fasznak kell ide írni? Van neki elég baja, nem kell világgá kürtölni!
Hát én csak azt írtam amit a rendőrök mtak és nekik valószínű az orvosok mert akkor mondták nekik mikor bementek a kórházba. ugyhogy nem én találtam ki.
Kedves manoszito akkor honnan tudod?Tájékoztatlak hogyha valakinek leszakad a mája az azonnal meghal, akkor ezt megbeszéltük.Látod akkor csak bírkaságot írtál.
Kedves Bandi-T400 mielőtt a másikat lebírkáznád először kérdezd meg h honnan tudja. Sajnos nagyon is pontos helyről tudom az infót ami nem kitaláció. De remélem maradandó károsodás nélkűl megússzal a srác
Én is mindenképpen jobbulást kívánok neki,remélem semmi vészes.De mivel én Írbe vagyok nem sok mindent hallok.Megkérnék mindenkit,hogy tudasson ha tud róla valamit.Előre is köszönöm........
NightFly pont nem rád gondoltam mind 1az a lényeg, hogy minél hamarabb felépüljön és a sok lim lom infót nem kell rögtön felrakni a fórumra.
Nem mondtam hogy "leszakadt a mája".

Ennyit tudtam hogy májsérüléseket szenvedett, az oda kivonuló 2-es szerkocsi tűzoltójától, mielőtt a kivonuló mentő elvitte volna. Ennyi. Mint mindig a tévedés jogát fenntartom.

Természetesen nem ez a lényeg, hanem az hogy mihamarabb teljes egészségben felépüljön!
Annyi sok birkaságot beszél némelyikőtök ,szegény srácról.Leszakadt a mája, lépe honnan veszed? Az a baj ,hogy mindenki hallott 1 két részletet és telesen elferdítitek a dolgokat.
Jobbulást kívánok énis!
Sajnos idén már rengeteg ilyen baleset történt
remélem, hogy több ilyenről nem kellesz hallanunk!
Sajnálom az esetet ami a az orosi úton történt, nekem nincs nagy motorom de így is egy párszor már majdnem megpusztultam mert az autósok egy része leszarja hogy mikor kinek van elsőbbsége. Jobbulást a srácnak bár információim szerint leszakadt a mája, lépe, eltört a válla, koponyazúzódása lett.
Köszi már vettem, Mugen-t.
Mihamarabbi jobbulást kívánok!
Az orvosi előzetes alapján életmentő műtétet kellett végrehajtani,de még mindig életveszélyben van! Mihamarabbi jobbulást kívánok! Mindenki figyeljen oda, mert sajnos az autósok nem figyelnek elégé!
Elég rosszul van állítólag, belső sérülések, koponyatörés.. Jobbulást neki és mielőbbi felépülést!
Az Opelel álltam meg megnézni egy üzletet amikor megelőzött,de eszembe se jutott volna hogy miatta állt be a forgalom mikor tovább mentem,földúton kerültem..
Remélem nem lesz semmi komoly,és gyors felépülést neki