Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-is
volt ma valami nagyobb túra?

én csak Apagyon mentem egy kört de ha ilyen idő lesz jövőhétvégén is csatlakoznék valami menethez
A Széchenyi utcán a Rákóczi söröző mellet van egy aksi bolt viszonylag olcsón lehet venni aksikat.
http://akkumulátor.onlineceglista.hu/nyíregyháza/

Én ezeket tudom ajánlani, de szerintem a Shox üzletébe is lehet akksit kapni!
amúgy én a rákóczi úton vettem bele az akksit!
Szép napot mindenkinek,és Motorozáshoz való jó időt.Segítséget kérnék szépen 500cm motorba,hol lehet Nyíregyen Akkumlátort venni nem drágán köszönöm.
meg nem csoda hogy annyit fogyaszt a béla
tudom már miért kopik neki annyira a gumi
segg ? az nagyon óvatos jelző
hideg van ? pedig a segged kint van
A videó is jön, csak még hideg van :-)
régen is ez volt a felhasználóneved?:O
ja és persze, más a profilkép ha jól látom :)
Snoopy-ka ne csak fotót tegyél fel az uj kipufogódról videót is
És veled minden oké?
A hajad ne tépd, nem ér annyit :D
kicsit ma szétvagyok csúszva, de mindent sikerült megbeszélni tamással, remélem hamarosan egybe lesz a motor! kb március közepe, mert ugye neki is van addig meló! én meg türelmes vagyok... :)
és mégegyszer köszönöm a segítséget!
Csipetke én vittem a motorodat: Mán nem ismersz meg?
Hello :D
Hirtelen nem jut eszembe, hogy mire gondolsz :D de az idővel MEEEEEEEEG :D
és Te? :D
Helló mindenkinek szép napot,és Motorozáshoz való jóóóóó időt.Csipetke:Meg vagy elégedve?
Sziasztok! Csináltam a nagy H által meghirdetett robogó "festő" versenyre egy Sic. replicát. Nagyon szeretném megnyerni, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
https://apps.facebook.com/deko...
Ezen a linken ha rákerestek a Gábor Keszthelyi névre, és nyomtok egy tetsziket, nagyon hálás lennék! Tudom szemtelenség, meg unalmas, de bízom a jó szándékotokban, és előre is nagyon szépen köszönöm az esetleges szavazatokat!
Helló Olivér árulja a Hyosung gt650R-t 2006os évj 700ba ha valakit érdekelne itt jelezze
Ez jó hír, akkor pláne várjuk a nyarat.
na ez az
Üdv SNOOPYKA ! Várjuk a videót is !
Hali!

Nem,még nem tudjuk miben lesz,valószínüleg 200 literes,de még nem tudom hogy fém vagy műanyag. Lassan megy ez,mint a motoromon a fékjavítás