Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké,akkor legyen úgy! Dobsz egy mail címet? És akkor küldöm az adatokat.
nekem jó az utánvétel
Nos nem tudom,jelenleg nekem Nyíregy nagyon kiesik,miskolci vagyok szóval.. Nem tudom,hogy legyen. Posta utánvéttel?
Szervezzetek erre is egy túrát
n.dani én Nyíregyi vagyok fogsz erre járni, vagy hogy gondoltad?
szilu1987@hotmail.com
helo! adsz valami elérhetőséget?(mail). nem versenymotorral vagyok énse nyugi...
Hali!

CEPSA lánc spray korlátozott mennyiségben nyíregyházi átvétellel eladó 1500.-/db áron. Csak hétfőn leszek elérhető, addig türelmeteket kérem.
meg próbálunk ott lenni időben.....nem ugy mint a multkor
helo én szívesen csatlakoznék napkornál hozzátok, igaz nekem nem versenymotorom van:)
én Napkorról megyek:)
Ok köszi, de már megoldottam.
Üdv! Tétre 27.én orosról jön valaki?
az is meglehet, lehet egyből vele kellett volna kezdeni?!?!?
Esztergályos meg oldotta a dolgot.
Tud valaki ajánlani olyan helyet a hol főtengely újítanak fel?
Kivéve Yamaha karsait mert velük most szívtam meg.Úgy kezdődőt kértem egy árat emailben Karsai Zsolt-tól anyagra és munka díjra jött a válasz email ami 15500ft és amikor bementem hozzájuk ez hirtelen fel a forint romlásának és a 3nappal ez előttihez képes rosszabb gazdasági helyzet miatt mert hát válság van és fel ugrót 18000ft (mert ezt nem mondjuk előre mert a balek valahol máshol meg veszi ami náluk 17000ft az van 13000ft házhoz szálitása együt is csak nem a Yamaha Karsainál)és még örülhetek mert milyen rendesek még kedvezmény is kaptam a munka díj ból (de sem számlát sem blokkot még utólag sem) csak most és csak nekem.Jó balekhoz híven bele mentem ott hagytam a főtengelyt és mindent kifizetem előre azt mondták másnap délután kész lesz.Én nem másnap hanem az utána való nap mentem érte de nem volt kész mert csapot még most marják hozzá,itt már gyanakodhattam volna.A csapot marni kel a főtengelyhez.Minek amikor szettben van hozzá század milliméter pontosan?Mert hát ott előttem mérte meg a csapot a főtengelyen karsai zsolt de szerintem a számokat nem figyelte csak úgy tett mint aki nagyon ott van a szeren hogy lása a balek itt profik vannak ők tolómérővel dolgoznak.Aztán másodjára mentem főtengelyért akkora amikorra mondták,de még mindig nem volt kész mert fabricius anti a fekete varosból Gőrgelyi alispán le fejezése után még hengereket fúrt és a marógép magától nem megy pedig még yodát is el hívták a jedi képzőből hogy tegyen valamit ez ügyben de semmi..Aztán harmadjára csak meg kaptam.Most az össze szerelésnél szembesültem vele a főtengely szorul a blokkban! Szélesebb a főtengely mint a blokkban gyárilag kialakított helye!És még 5kg kalapáccsal sem tudnám forgásra bírni ha bele rakom a csavarokat az olaj molekuláinak meg legalább2-3mm-nek kell lenni hogy a blokkban maradjanak Ezt teszi a több évtizedes tapasztalt mert már becsukot szemel is meg csinálják és tényleg be csukták a szemüket és úgy csinálták.Gondoltam vastagabb tömítést teszek de így a dugattyú melyik oldalra feszüljön hengernek.Na meg így nem jó a lendkerék mert rá fekszik a tekercsekre.Így hát eddig kidobtam saját költséggel együtt 20eft-ot és még három napot és van egy papír nehezékem.Ezek után egy alátétet nem adnék a kezükbe és még pénzt kérnek a munkájukért egy pohár hideg vizet nem adnék nekik.Ja és a hajtó karnak nincs oldalra holt játéka így hát ha összébb nyomja akkor az fix lesz forgás akkor végleg meg szűnik
Tehát ha tudtok valakit Szabolcsban írjatok már S.O.S.
Olvastam én is a szomorú hirt !
RÉSZVÉTEM .
elölröl és hátulról
Részvétem és vigyázatok magatokra
itt van
a volt munkatársam... télen együtt jártunk dolgozni kocsival
többit nem részletezném bocs..
vagy MELEG-termi
ez a HOMOK-termi
és a terminátor?
ha résszeg
de ha nem jársz arra meg kérdem neked holnap úgy is meg akerom kérdezni kaptak e mol-os lánc sprét