Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbulást és persze mihamarabbi felépülést .
reméljük hogy nem eset komoly baja és felépűl teljesen
Remélem nincs semmi komoly baja?!
Gyors felépülést neki!
Szabolcs Online

"a rendőrség vizsgálja a felelősség kérdését"
A szomszédom hívta hozzá a mentőket
Grác Pisti, a Xerox Ducatival. Ő volt.
[Ennyit mondtak most. Az En informaciom szerint eletben van, májsérüléseket szenvedett. Tobbet nem tudok.]
Hali.Nem tudtok valamit G.Pistiről,aggódom?
szia saboc1981!
Lehet,hogy későn írok neked de most találtam meg a hozzászólásod. A lényeg,nekem van egy vadonat új prx-4 -es bőrruhám, 50-es méret! Ha esetleg szükséged van még rá akkor írj. 70000 ft
Ram air gondjaim vannak, hogy tudnám kiküszöbölni ?A gépennem a gyári fejidom van hanem csak egy kicsi fejidom.Ha egy picit szemből fúj a szél egyből elkezd fulladni.Segítsetek már mit csináljak vele !Előre is kösz (2001 zx6r)
Nem adod kicsit drágán?
Sziasztok van egy 2005-ös cbr 600rr-em eladó ha valakit érdekel. A motor nagyon jó állapotban van törésmentes rendszeresen karbantartott és szervizelt. Most lett rajta cserélve : összes szűrő , motorolaj(motul 300v factory line) ,első fékbetét(gyári),első teló szimering+olaj(déczy műhely által) új michelin pilot 2tc hátsó gumi. EXTRÁK: xenon,fokozatkijelző,sötét bubis plexi,lézerblokkoló.gianelli sportdob.. Érd:06306989535
Nagyon egyszerű: Fuss az egészségedért!

RunTilt Nyíregyháza

A kezdés tehát a következő lesz: Nyíregyháza Erdei Tornapálya Ózon Panzió mögött ami a képeken (Facebook) GPS koordinátákkal és minden információval megtalálható a pontos idő pontja pedig 2012. Március 25. 17.00. Akik jönnek osszák meg FaceBook oldalukon, hogy mindenki tudjon róla kerek e világon!
Köszönöm előre is!
Holnap valaki motorozni?
Sziasztok! Akit esetleg érdekelne, eladó jó állapotban lévő 2008as Merida Matts Sub 40V kerékpárom, érdeklődni az r.giskard@freemail.hu -s címen, vagy itt. (a kép katalóguskép)
jocytrabi@freemail.hu
SzatyiSV írj egy emil címet.
Most unták meg és leléptek. Biztosan váltás van.
Megkérdeztem tőlük, hogy ha szemből mérnek és épp hazaérek, akkor van-e bünti, mert látható a rendszámom és megállok. De akkor az nem bizonyítható, ők csak ülnek és nem állítanak meg. Tehát akkor nyugodtan siethetek haza.
Egyébként LTA066, ha máshol látnátok.
nincs jobb dolguk.. . köszi azért, de mi a város felé fordultunk, ahogy átmregyünk a kemecseiről a sóstóhegyire, ugyh nem érint...huhhhhh
Amikor hazaértem, akkor írtam, de akkor már ott álltak a házunk előtt. Még mindig ott vannak.
mikor mértek ott? körülbelül? :)
A Sóstóhegyi úton egy fehér puttonyos kis furgonból mérnek, a forgalomra merőlegesen állnak! Ha kéri valaki, fénykép is lesz, hogy hogy álltak be, de semmi rejtőzködés, nem is állnak szabálytalanul.
Motorosokra csak Sóstóhegyről, a Mogyoró utca irányából jelent "veszélyt".
miis kiszabadultunk !