Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogtok még erre az évre előre láthatóan szervezni valamilyen hasonló megmozdulást? Szívesen mentem volna most is Veletek, de sajna családi program volt betervezve
Mindenesetre jó szezonvégét kívánok mindenkinek, és balesetmentesen kilómétereket.
kedves sabato, ugy latom jani bacsi a szarnyai ala vett engem:-) de ahogy elnezem a tura elott keszult kepeket, a motorok mellett igazi retro szepseg is helyett foglalt:-) megtudhatom, az kie volt?
de kedves jani bacsi:-) ahogy irta sabato, gondolom o sem egy 600sal kezdte, ha jol gondolom...
es koszonom, de az elso sikerelmenyem mar megvolt a harangodi motorostalalkozoval:-D
csak gondoltam erdeklodom:-D hogy mivel lehet csatlakozni, de majd en is fogok ha valaha lesz nagymotorom es miert is ne lenne?:-D
Miért is?
Attól függetlenül én szívesen mentem volna a ti "túrátokra"is
Ez nem bántás,csak azt akarom hogy sikerélménye legyen!
Sabató ne bántsd már Csipetkét! Inkább meséld el mivel jöttél az indulási pontra
Bigpimpin,nyugodtan jöhettél volna a túragőzösöddel.Ez nem verseny amúgy sem, és sajnos túra sem, csak kirándulás volt.De jóóóóó! Majd egyszer talán egy igazi túra.......
Csipetke motorozz szimósokkal,mert tudod:vakok közt a félszemű a király!
Addig Csipetke szervezz a kisebb kategória számára 1-2 jó kirándulást,azzal is lehet élvezni a mocizást a kollégákkal.Aztán meg várunk a csapatban
Csipetke-nincs meghatározva egyáltalán a ccm limit. Viszont nem árt ha a géped a 120 -150 közti utazót tudja.Nem kell mindenkinek állatmódra tépni, mindenkit bevárunk települések előtt,vagy fontosabb kereszteződéseknél,letérőknél.Meg persze nem árt előtte beszélgetni,megismerkedni a találkozási ponton a többiekkel
Milyen alacsony tábla...........
Azért mikor hazajöttünk még 2-szer leakasztottam az órát az elkerülőn ,de tényleg jó volt gurúlni druszámmal
na jó a külső egyéb adotságom megvan,na a ccm az hibádzik,de boldogít hogy amit ő telj.adóba fizet abból én motorozok egész nyáron!
miért? jó kiállású, egészséges magyar fiatalember 1200-as motorral...szóval meg kéne 2vel szorozni h egálban legyetek
Janipapó elnézést kérek hogy nem mentünk de barátnőmnek a papája rosszul lett!láttam hivtál csak késön vettem észre bocs!
Toltatok Lacival? Pedig olyan szép idő volt motorozhattatok volna!
én zx12 lacival olyat toltam szombaton és tök jó volt.. ...szépen 100zal összevissza, töltésen stb
Ha a túrázni azt jelenti,hogy 100-al megyünk csodáljuk a tájat és megállunk mindenhol fotózni,akkor mi olyat nem szoktunk.

Tempósan eljutunk A-B-be,min 100km-nként megállva kicsit,na olyat szoktunk.
Kezdő túrázókkal mennyire vagytok toleránsak? Bevárjátok a kényelmesebb (100-150) túratempójúakat is ilyenkor?
koszi a valaszt:-D de akkor ugy nez ki, hogy egy jodarabbig en se megyek ilyen hosszu turara:-D

ccm nincs meghatározva,de nem árt ha a 130-180 utazót tudja!