Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az Airbrushos gyerek megbízhatatlan telefonszámát hetente változtatja , nem is veszi fel soha, utána egy nő szól bele.most már elérhetősége sincs .nagyon szánalmas
mi a baj a shoei-el?
nekem shoei bukom van! de nem jó
Az a vicces h 1 évig nem tudtad lerendezni a lökhárítót?!
Ráadásul akinek tartoztál, öcsémnek 2011. 09. 17-én motorbalesetben meghalt...
http://www.haon.hu/hajdudorog/...
Legalább egy koszorút veszek a sírjára abból a pénzből, ha már időben nem tudtad vele rendezni...
Persze ha ezek után legalább annyi gerincesség van benned h lerendezed a tartozásod...
vicces ez az egész miondegy én nem kezdek el ezen veszekedni mer tök felesleges
le is szarhaztnám az egészet mert két hét és én már itt se vagoyk kereshetnél ... gerincességböl se szarom le ezt az egészet szia
Ilyet ne mondj h 28x kérted a számlaszámom, mert kb 3 hónapja én mentem le hozzád személyesen, akkor is 1 órát kellett várnom mire kijöttél. Te 1x sem kerestél! Msn-en nem is beszéltünk lassan 1 éve, mert gondolom új címed van... De vajon minek kellett megszüntetned a régi emailcímed, telszámodat, vagy itt a nevedet? Hogy ne tudjanak elérni kedves régi ismerőseid, ügyfeledid! Barátnődnek elküldtem a számlaszámom arra a telefonszámra amit te adtál meg! Erre úgyis azt írod h nem kapta meg, ismerlek már annyira... De most elküldöm a számlaszámom újra és ha a jövőhéten nem lesz átutalva pénz újra ide fogok írni!

Ja és az msn címem az emailcímem is, ami publikus...

Szép estét!

Üdv
Norbi
szia 28 x kértem a számlaszámod msnen ugy volt hogy megirod a páromnak smsbe
ird meg az e mailomra: itt nem de emailon megadom a számom:
mv-agusta@gmail.hu
szia szép napot
a biztonság kedvéért add meg az e mailod köszi
Szia!
Látom új néven vagy fent...
A tartozásod mikor akarod már megadni?
Sztem 1 év után már illő lenne...

Üdv Norbi
scbalinak extra

Ha igaz amit mondanak akkor nem spórolták ki az anyagot
Én 1300 gr-ot mértem,de persze csak digitális szobai mérlegen

NZi
MV/X te vagy az az állítólagos airbrushos festő?
óó ilyen lefővést áá ilyen nincs
Végülis....
A nap süt
még egy ráadás
na 3.ára csak sikerül
ez a mocskos agustát nem tudom feltolni a garázsbol basszameg akurva élet ráadásul senki sincs itthon no mindegy
van, hogy az enyémet is be kell tolni!
mennék én is basszameg de az R1 szét van kapva gumicsere az agusta meg akksicserés a kurva életbe :D
nah mi egy picit kinézünk giskarddal meglessük miújság az utakon...13:30kor plázánál találkozunk
nzi
óóóóóóóóó yeahhhhhhhhh!
Kb. ezt tudja...
Ha mükszik a link,mert nem nagyon vágom
http://www.tesztmotor.hu/images/stories/sisakteszt2009/tablazat01.jpg
engem nem zavarnak a lámpák, ha jót akarok motorozni akkor úgyis kimegyek a városból...bár az igaz h a belvárosban az új lámpák miatt nagyon el van baszva a közlekedés...
ha már a rendszámot leszedted vedd le a dobot is úgy lesz teljes az érzés