Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attila haza értél?
Nem tudtam róla én sem, csak a Tiszavasvári úti felüljárón megyek a családdal és látom ,hogy Hondák jönnek szembe zöld láthatósági mellényben.Na akkor irány Karelbá és tényleg tesztnap volt.De mondta ha akarok még valamit próbálni akkor kedden még mehetek.Szerintem nézzél be hozzá kedden.
mala: egyél virslit jó sok mustárral az helyrehoz
11 00 Pláza
Kis kör a rossz idő miatt .
Utiterv eddig : nyíregyháza - g.ugornya .. ?
menni kéne mert az idő király esőt nem mond az időjós sehová
Szép Napot Mindenkinek !
Lessz ma gurulás valamerre ?
van 4 liter Motul 5100 10w40em!

ha valakit érdekel szóljon
Jó reggelt isten éltesse a Robikat
Isten éltessen
Mert?
Tesztnap volt, vagy csak protekciós vagy?
Azt a kettőt én is szívesen kipróbálnám, de ha pénzt kellene valamelyikért adni, akkor az a CBF lenne.
Mondjuk abból meg a régebbi tetszik.
Valamelyik évben voltam ott a 700-as Transalpot vezetni.

Legutóbb május 29.-én voltam, BMW-t vezetni, na az király volt!
Köszönöm
isten éltese a barnákat
Ma voltam Karelbánál tesztvezetni Honda VFR800X Crossrunnert meg CBF1000-et de nekem a CBF jött be,azt mondték azért mert most is az van. Igaz csak haccázas.A VFR azért nem tetszet mert 75Km/-nál vissza kellett negyedik-ig váltani, rángatot. Az ezressel meg az enyémmel is tudok menni 6.-ban 40-el ,nekem ez jön be.Ettől függetlenül élmény vezetni a Crossrunnert!
Sziasztok! Ha valakinek érdekes lehet, Shox Viper (hálós) dzseki akció van a következő néhány napban nálunk: http://showbike.hu/index.php?o...

Ha gondoljátok, nézzetek be Hozzánk.
Köszi cimbik
És Isten éltessen minden Robi és Norbi cimbit
sziasztok nem tudjátok hogy a hátsó fő fékmunkahengerbe ami beleg kis muanyag azt ho tunám beserezni mert évletlen a kezembe maradt
Isten éltesse sokáig a Norberteket és a Róberteket!
Köszönöm a jó kivánságot és zxr kolégának meg Garaj Robinak is bódogságot kivánok
Üdv.Egy laza endurozásra gondoltam,pályán nem ezalatt a pici idö alatt szeretnék megtanulni pengén menni felcsigáztál hogyan tudsz nekem segíteni
Merre akarsz menni motorozni? Pálya vagy enduro? Ha endurro akkor merre? Lehet tudok segiteni benne.
Üdv.Nemtud valaki,nyíregyházán valami helyet,ahol lehet bérelni bármiféle szöcskét terepre?esetleg magánszemélyt,aki foglalkozik ilyennel,vagy csupán 1szer benne lenne a dologba?Nemsoká megyek vissza melozni külföldre,és nem akarok pénzt rakni (egyenlöre)motorba,de már nagyon hiányzik,ezért örülnék ha lennne egy bér gép...
Isten Éltessen Minden RÓBERT-et .