Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mala és Gyia cimbinek boldog névnapot
Sabatonak boldog névnapot!
Sziasztok
Melyik kereszteződés van bekamerázva sárga lámpára Nyíregyen? Hunyadi -Vay Ádám vagy Hunyadi - Bujtos? Köszi

LAc
Sziasztok!

A képen látható ZX féle markolat (szürke kivitelben) eladó 4000.- Ft-ért alig használ állapotban! Akit érdekel írjon!
http://motorline.hu/ruhazat-ta...
oké de pénzt hozzad Laci
oké aranka
csatlakoznék Attila
Ha valaki akar csatlakozni 10:00 kor indulunk a kállói úti MOL kutról lilafűred felsőtárkány
Jön valaki motorozni, most azonnal?
Sziasztok!

Ha valaki sportcsizmát keres, nézzen be hozzánk, ebben a hónapban nagyon jó Forma Mirage Dry csizmák (kék vagy piros) vannak akcióban, 20 e Ft kedvezménnyel. (link: http://showbike.hu/index.php?o...)
Csak volt mert bezártak! de télleg ennyi az árra!
Ez most a volt kawában 18 körül van, újonnan...
Eladó!ha vki érdekli holnap elviszem nyíregyre és viszi aki viszi Bőr Dainese 30 e Ft ért! dobozával!
Kedves Motoros Barátunk!

Terveink szerint 2011.06.11-én szombaton megrendezésre kerül az I. GéPéSz Motoros Kupa az EURO-RING-en. Jelentkezz te is www.gepeszmotorosok.hu weboldalunkon a GéPéSz Motoros Kupa menüpont alatt! Részletesebb tájékoztatást szintén weboldalunkon találsz. Június 4-én az EURO-RING standard motoros nyílt napot tart, ahol mi is ott leszünk és tájékoztatjuk a jelenlévőket a június 11-i tervekről, lehetőségekről. Így a mostani szombat egyfajta előfutam, edzésnap lehet az egy héttel későbbi futamra. Kérlek segítsd munkánkat! Regisztrálj nálunk, hogy az EURO-RING üzemeltetése felé időben jelezni tudjuk igényünket! Az egyeztetés még nem zárult le, ezért végleges időtervet és árat sajnos még nem tudok ígérni! Üdvözlettel, GéPéSz Motorosok
Eldönteni ezt már két-három évre visszamenőleg úgyse tudjuk, mivel már nem gyártják.

Remélem, a mostani modellek között mindenki talál magának megfelelőt
Van benne valami, de amikor már sokan panaszkodnak, ott lehet valami gond a tervezéssel is.
Küldtem iwiven, amúgy nekem is az új dobbal kb 3-3500-as fordulatig nyomaték szegényebb a CBF.Doky-val ma kitárgyaltuk,hogy egy szűkítő megoldja a gondott,úgy is viszem még utópolírozásra és megoldják.
A szomszédom egy ilyesmi árú Denisst vett és pont délután újságolta.hogy milyen f..a,230-nál sem dobálta a fejét.
Mosön egy tel. számot dobhatnál sz.tem az enyém neked megvan.