Az igazság az, hogy mindenkinek egyedi a fejformája, a bukósisakok meg egységes sablon alapján készülnek. Érdemes sokat felpróbálni és azt megvenni, ami a saját fejünkre a legjobban passzol. Ha HJC, akkor azt, ha Schubert, akkor azt, ha meg Aldi-s, akkor azt.
Ugyanez igaz az ember orrának formájára is, van, akinek a HJC orrvédője tökéletes, van, akinek nem, sajnos.
Azt a sisakot (de akár ruhát vagy kesztyűt) még nem találták fel, ami mindenkire tökéletesen illene. Tényleg az a megoldás, hogy el kell menni, megnézni és felpróbálni (persze, hozzánk kell eljönni először )
megnéztem ma egy 6x.xxx forintos HJC-t és tényleg volt kis hézag az orr akármi és az orrom között tehát teljesen elképzelhető hogy pont a szemre tereli a levegőt! Az eladó mondta is hogy a pára miatt van.. csak hát én leszarom a párát nekem az a lényeg hogy a szememre ne menjen a levegő mert elég fos úgy hazajönni egy túráról hogy nem bírom nyitvatartani a szemem...
Nem írtam el.
Szerintem, ahogy alulról jön a levegő, az orrmaszk pont a szemhez vezeti a levegőt.
Egyébként pedig szerintem azért lehet az orrmaszk, hogy kevesebb pára érje el a plexit.
A huzathoz már úgy ahogy hozzászoktam, csak az zavar, hogy kamion után a port beleveri a szemembe. Meg az apró bogarat.
Alul sz@rt sem ér a bogárháló, meg a szélterelő sem.
A bogárhálót még be is varrtuk, hogy ne fújjon át rajta a szél.
12. Harley-Davidson OPEN ROAD FEST: Alsóörs, 5 napos gyalogos fesztiváljegy: 16.000.- HELYETT CSAK 11.000.-ért! http://www.openroadfest.hu/ind...
Érd.: czeller_zsanett@freemail.hu, 20-505-9645
végre letudtam a nyelvv úgyhogy ma már kimerészkedek sztem.. majd megnézem a sityakt.. volt egy Dainese amit próbáltam.. az volt neked ez előtt asszem... na az szeles volt nagyon.. a mostanit meglesem alaposan
igazából ezt az árat kaptuk a gyártótól, hogy ez a listaára De egy ilyen régi vásárlónknak valamennyit biztos tudunk faragni Egyébként meg attól függően, hogy mennyi a keret, biztos találunk valamit Neked.
Ugyanez igaz az ember orrának formájára is, van, akinek a HJC orrvédője tökéletes, van, akinek nem, sajnos.
Azt a sisakot (de akár ruhát vagy kesztyűt) még nem találták fel, ami mindenkire tökéletesen illene. Tényleg az a megoldás, hogy el kell menni, megnézni és felpróbálni (persze, hozzánk kell eljönni először )