Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawában dainese sisak ami még maradt -60%!
Olvasni kell tesztek, mérlegelni, felpróbálni, és majd lesz valami. Nyugi nekem is kéne bukó
hisz új sisak és ha kalap fos akkor kukába dobom?
Viszel pumpát, és felpumpálod 50%-ra!
én tovább gondoltam
Törzsvásárlói kedvezmény.
én most venék sisakot der én most nem tudok annyit adni érte esetleg ha valami jó bevezető akciót ki találnátok rá
Miki isten éltesen
Kár hogy a kressz szerint még ezek utan is kötelező a visszapillanto :D mind a kettő :D
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Mikikének! Ha valaki nem tudná Czene Miki ma öregebb és tapasztaltabb lett 1 évvel!
egyébként kb. így látod a sisakban a "világot":
Szia, Karesz!

mivel teljesen új fejlesztésről van szó (tavaly jöttek ki az első darabok), ebben még nincs napszemüveg, de tervbe van véve egy ilyen kialakítás is, idén még biztosan nem lesz. Egyelőre az (R)MSX1 elérhető, ez van különböző színekben (multi és mono), ld. kép:
Gondolom, ez a beépített "tükör" rendszer kizárja a beépített napszemüveg lehetőségét.
Ez az egy típus van(MSX1), vagy lesz még belőle több is?
Sziasztok!

Bár elsőre furcsán hangozhat, de megjöttek az üzletünkbe a Reevu bukósisakok, amik a világon elsőként beépített visszapillantó tükörrel vannak felszerelve (anélkül látod, hogy mi van mögötted, hogy forgatnod kellene a fejed vezetés közben)

Angol cég, jó minőségű sisakok, gyertek el, nézzétek meg, próbáljátok fel!

Feltettünk a weboldalra is némi infót: http://showbike.hu/index.php?o...
Segítsek!
Az ifjú párt keresd!

Na jó 2 közeli kép könnyítésnek!
Ja, a 0540-en ott vagyok, középen.
Köszönöm szépen!
Igen, volt miből válogatni! Biztos, hogy nincs mindenkiről kép, de nem is ez a fontos.
Az eredeti képeket, amiket kértél elküldtem.

Természetesen más motorosnak is szívesen teszem.
kik vannak ott ?
1 rakás cigány !
nicsak kik vanak a háttérbe?
Volt miből válogatni!