Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze én csak az Crysisról tudok beszélni, mert a kettő után csak utánna olvastam.
Amúgy tényleg nagyon komoly taktikai játék, éééééééés egy fejlövés egy halál, mégsem olyan könnyű.
Diabló 2 -zök
Amúgy a Crysis kettőnek, semmivel se nagyobb a gépigénye mint az egynek, bár Giskardnak egy szava sem lehet a HD6870el, meg core2quaddal
Én nekem ott a jól bevált, E8400, 4850 Toxic, 4giga HyperX ramokkal
Az idő az mocskosul telik velük az biztos!
ezekkel sokkal jobban lehet taktikázni, nem csak mész oszt lősz, hanem ki kell játszani az ellent, eléggé komoly lett a mesterséges intelligencia, néha elég csúnyán átbasztak
Tuti komoly lehet! Bár az elsőt néztem,nekem nem jönnek be az ilyen "láthatatlan" funkció meg ilyenek! Natur harc oszt jónapot! Jó grafika,jó sztori!
így néz ki nálam is..
Én télen,vasárnap vagy esténként ha kint-10 fok van, játszok néha. A lövöldözős játékok kötnek le ideig-óráig! Kiröhögöm/megvetem a kockákat akik ezzel kelnek ezzel fekszenek! Pláne ha elmútak már 30! (pár ismerősöm)
Van píííííínz!
1 hónapja vettem, maradjunk annyiban h eléggé korszerű..
Ápr. 3. Motorosnap Máriapócs
http://motorosnap.atw.hu/
Na ennek a felét sem értettem,én örülök ha simán megy a net! Haver nyomta az 1-et,vidi kártyát vett akkor bele (akkori) PS2 áron!
gyönyörű szép grafika, nekem pl nem szaggatott be egyszer sem: hd 6870-es kártya, core 2 quad 4magos processzor, 4 giga ram......és fasza minden maximumon
Na bűszke vagyok rád! Mesélj nagy a gép igénye? Én nem vagyok nagy játékos de imádtam a ps2-n a BLACK-et! A többi gagyi(amiket én látam)
már nem nyomom, kiakasztottam, eleget kockultam
gyia vagy?
na szevasztok cimbik majd holnap
alszok a tyukokal fekszek és velűk is kellek
na én megyek aludn mert 4:45-kor kelek
Mala már kérdezni akartam: beírsz pl 18h-kor aztán eltünsz egész estére!? Mi a picsát csinálsz?
Giskard nyomja a krizist az egy dolog.....
MÁSba? Értem!
szeszét nem ajánlom mert ő másba szerelmes