Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha még valaki nem tudná,Nyíregyházán a Hunyadi utcán haladva a Bocskai u felé (a volt Domus vagy Európa hotel irányából) kamerákkal figyelik a sárgán! való áthajtást a zsernyákok.
Igen a sárgán!:50 e ft!
Tsá Szatyi
Csá Blézi
vki elejtette és bizony egy ív elhajlott...ezért nem volt egy sikban az egész.. én meg azt hittem gyárilag iylen...

mi jöhet még...
Késő nyár, este kb 9-10 óra. Nyugodtan krúzolok befelé Rakamazra Nyíregy irányből, gondoltam még mielőtt hazagurulok megtankolok.

Szóval nyugodtan gurulok befelé, sztem lehet még 40-el sem (élveztem a késő nyári tiszta esti levegőt), állnak ketten kinn talpin sünbe' leállítanak, én voltam az egész úton egyedül.

Leállítom a gépet, okmányok estébé.. minden okés, erre azt mondja az egyik, nem ég az "EGYIK" ! tompított fényszóró, mire visszakérdezek, hogy MI? az EGYIIIIK? (ja FZ6S) mondom nekik, az nagyon helyes, mert a másik a fényszóró!

Bandi! áá nem hiszem el ami mostanság történik... nem megy fel
Bocsi, nekem már stöki maradsz ha nem gond, te neked meg én Blázer vagy Blézer
Nem így kéne még plusz pénzt csinálni, de ameddig megy addig tény hogy úgyis kitalálnak valamit. A közbiztonságból nem lehet pénz csinálni úgy látszik.
Söki !
egyre kevesebb a gyorshajtás, én is egyre kevesebbet fizetek, mindig kitalálnak egy új rendszert hogy büntethessenek és legyen pénzük..naivak vagytok ha azt hiszitek van ellene megoldás!
Írhatunk mi bárkinek, bármilyen fórumon, bolhafasznyiak vagyunk sajnos. Kell a bevétel! Mivel a gyorshajtásokból már töredék összeg folyik be pl a tavalyihoz képest, rá kell állni valamire ami eddig nem feszegetett téma volt. Majd ha már a zöldnél is megállnak az emberkék, mert a fél ország már fizetett, akkor keresnek mást amivel megint lehet kaszálni. Úgyhogy a véleményem róluk tömören ennyi
Ja csak úgy egy statisztikai adat: Szabolcs megyében több közigazgatási bírságot szabtak ki, mint egész dunántúlon. Vagy ennyire szabálysértőek vagyunk, vagy ez nemtudom
Hát mert valaki szopatni keeeell Akkor is lépni kell, és én akkor se hagyom úgy a rendszámot, az "értelmetlen" büntetések miatt.
Na írtam a szon-nak,erröl a témárol,hátha feszegetik majd! Forradalom!
Vagy amit azok a tetves Rakamazi rendőrök műveltek egész nyáron.
Olyan megoldás kell ami kikerülhető, megkerülhető, vagy egy stabil állító valamilyen reteszes módszerrel. De engem tavaly egyszersem állítóttak meg, sőt veszélyhelyzet se volt, de stöki példája a szemem előtt van.
Egyetértek veled Balázs, csak az a baj, hogy a felhajtott rendszámért legalább annyira, de még lehet jobban fingón vágnak... Gőzöm sincs, mi lenne jó megoldás.
Én nem árulok el nagy titkot akkor ha felhatom a rendszámomat, vagy is a rendszám tábla tartót, hogy lehetőleg ne mérjenek be, lassan több kamerát látok mint rendőrt, kitalálok valami módszert, én nem rizikózok, ez így nagyon nem jó... ha olvassa is rendőr a fórumot, nem azért csinálom, hogy örült módjára szaladgáljak a városban, hanem azért a hibáért amit netalántán elkövetnék, ne kelljen súlyos tízezreket kiperkálnom csupán azért, hogy meglegyen a statisztikai adat.
Itta piros, hol a piros, police version.