Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké ott leszünk te fizeted a sört
jah értelek. hát nekem mindegy, döntsétek el ti.
ha mentek túrázni akkor majd este tali maláéknál, ha nem akkor is , mert a motoros talira én is mennék de túra az no
Nekem mind1, csak örültem volna ha lilafüred fele megyünk, mert még sose voltam(nah jó egyszer). De tőletek függ.
ja megyünk,
majd csörgök hogy, összefussunk .......
Szeva.
semmi elvagyok........
Szevasztok!
Van egy eladó Metzeller Rennsport 120/70 zsír új gumim, jó árban!
Nem érdekel valakit?
üdv téged nem érdekel fényezés? olcsón dolgozom... referencia képek az adatlapomon a képeim
Mé? Hova akarsz menni? Merre?
Nem menjünk már hajdúszoboszlóra nah jó de vagyis mind1 letudtam a munkát van píííz így szombat szabad
szeva mala!ha jösztök szoboszlóra,találkozunk,és személyesen is elnézést kérek a multkori elmaradt gurulásért!
viszont azt megsúghatná valaki hogy ez a dobos büntetősdi hogy van... ha nincs műbizonylat akkor bünti van? vagy bemérik a hangot? amit ugye nem nagyon lehet... mert most készülök egy ugyanilyen kis finom dob vételére : Termignoni
az nem tud lekövetni.. megkérdeztem egy ismit.... ete őket az ideg hgoy elől nicns rendszám és ennyi.. ebszopták...
persze hogy tuti
Aszonyok jöhetnek janászis ha beszélsz vele szoljálmár neki piát más minden lessz.
űűű őzpörkölt finom!
Ez már tuti mert akkor ugy csinálom a "programom"?
Mit kell vinni? Szeszt? Asszonykák jönnek vagy kanbuli?
Janásznak szólsz? Fejezd ki bővebben magad!
csá semmi különös veletek szombaton jösztök szoboszlóra este meg főzés bár az nálunk lessz.
ja meg schök bécinek de még vacilál
blazernak redbulbéci r6 zsolti cbr600f attila lehet zlota jani meg még nem tudom egy kis őz pörkölben gondolkoztam.
Na ide még én is elmennék gépsassal de túra az kilőve
És akkor szombat este mit akarsz főzni? kiknek szoltál?
mehetünk felőlem
Hallo! Itt tessék.
He nem megyünk inkább ide?
Este megfőzünk ahogy mondta meg bebaszunk
Bocs, lemaradt:
820 km-t mentem vele, r6r-en volt, amit tavaly vettem okt.-ben újonnan.
Sziasztok!

Eladó párban:
Dunlop Sportmax
Hátsó méret: 180/55 R17
Első méret: 120/70 R17
Ár: 40.000 Ft a pár, külön nem eladó.
Szolnoki vagyok, pénteken a Hungaroringen leszek, ha érdekel vkit hívjon: 20/3361-461
Na írtam. élénküljél..
Ez nem vicces fiúk, én nem bírok, nem is akarok gyorsan menni...