Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel elloptak 2 gyerek CROSS MOTORT Ceglédről!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)
de hog nem megért volna utólagos bocsánatkéréssel tartozom! gondoltam is hogy baszameg megkelett volna álni akkkor mikor jöttünk
végül is aszittem modnom eltököltök még vagy 30 percet ott de tévedtem
szives elnézésüüket kérem az uraknak! és alázattal bocsánatot kérek!
cső mala neeem jo az jooo csak az asszonynak megigértem hogy felviszem a hegyre de sajna mire visszfele jöttünk addigra eltüntetek pedig megörültem gog ti is tokajba vagytok
Sziasztok. Yamaha sliderbe verseny henger,pufó, tiltásnélküli, futómű, variátor, kuplung. eladó. illetve versenygumi. akit érdekelne: adi_mhr@hotmail.com
én már itt vagyok a plázánál hogy el ne késsek!
REMI MINDENKINEK TETSZETT A TEGNAPI FŐZEÉS AKI LEMARADT AZ HOZZON ÉTELEST MARDT MÉG KAJA!
AKI MEG ITT VOLT MÉG AKKOR IS A MOTOROZÁSON JÁRT AZ ESZE!
MOL Dynamic Moto 2T 1L
"Kétütemű motorokhoz, JASO FD; ISO-L-EGO; Piaggio; Husquarna"
Magas teljesítményszíntű, szintetikus, katalizátorbarát előoldott motorolaj kétütemű motorokhoz. Alacsony füstölési hajlammal és kitűnő kopásvédelemmel rendelkezik. Ajánlott nagy teljesítményű, korszerű kétütemű motorkerékpárokhoz, robogókhoz, kerti kisgépekhez, fűrészgépekhez és a repülősportban használatos motorokhoz
Neked erről mi a véleményed?
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)
http://dani47.gportal.hu
Aki tud, hallott valamit, vagy megprobálták nekik eladni a motort az hivja:0620-9921131
vagy a rendőrséget!
Adjátok tovább légyszives!