Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel elloptak 2 gyerek CROSS MOTORT Ceglédről!

KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)

http://dani47.gportal.hu

Aki tud, hallott valamit, vagy megprobálták nekik eladni a motort az hivja:0620-9921131
vagy a rendőrséget!

Adjátok tovább légyszives!
Jáger neked mindet megtudunk bocsátani
Most mi lesz így?
én beszélek...............
de hog nem megért volna utólagos bocsánatkéréssel tartozom! gondoltam is hogy baszameg megkelett volna álni akkkor mikor jöttünk
végül is aszittem modnom eltököltök még vagy 30 percet ott de tévedtem
szives elnézésüüket kérem az uraknak! és alázattal bocsánatot kérek!
BLA BLA BLA De tetudod egy 2 perc pihenést nem megért volna?
cső mala neeem jo az jooo csak az asszonynak megigértem hogy felviszem a hegyre de sajna mire visszfele jöttünk addigra eltüntetek pedig megörültem gog ti is tokajba vagytok
jager nem jó a féked hogy nem áltál le tokajba tegnap
hé fiúk a piros motoros miat minket akarnak büntetni?
Gyurmó le maradtál nem lettél a csapatba össze írva.
Gyurmó és Béci sumákolása is fel került.
Jó estét össze írt testvéreim a tegnapi motorozásról.
Sziasztok. Yamaha sliderbe verseny henger,pufó, tiltásnélküli, futómű, variátor, kuplung. eladó. illetve versenygumi. akit érdekelne: adi_mhr@hotmail.com
A mai motorozás faja volt, aki meg a plázánál feszít az így jár :)
Hali!
Jók a képek
2-kor pláza
az egész jo olaj jo nem a lefaszáb de egész jo!
én már itt vagyok a plázánál hogy el ne késsek!
REMI MINDENKINEK TETSZETT A TEGNAPI FŐZEÉS AKI LEMARADT AZ HOZZON ÉTELEST MARDT MÉG KAJA!
AKI MEG ITT VOLT MÉG AKKOR IS A MOTOROZÁSON JÁRT AZ ESZE!
Na szevasztok ne feledjétek 14-kor pláza
Semmi gond nincs Szevasz
Rád is gondoltam, de rohadjak meg nem ismertelek fel, esküszömre mondom! Kicsit el voltam varázsolva
Na utólag is szevasz
MOst készülök hazafele, akkor mentem a barátnőmért
Én voltam te fijú
hohlnap vahaki Rabócsi ring bahátaim?
Az előző gazdája ezt használta:

MOL Dynamic Moto 2T 1L
"Kétütemű motorokhoz, JASO FD; ISO-L-EGO; Piaggio; Husquarna"
Magas teljesítményszíntű, szintetikus, katalizátorbarát előoldott motorolaj kétütemű motorokhoz. Alacsony füstölési hajlammal és kitűnő kopásvédelemmel rendelkezik. Ajánlott nagy teljesítményű, korszerű kétütemű motorkerékpárokhoz, robogókhoz, kerti kisgépekhez, fűrészgépekhez és a repülősportban használatos motorokhoz
Neked erről mi a véleményed?
Nem innen volt valaki, aki rám dudált ma kocsiból? Örökösföld, talán szuszuki.
Holnap kisebb túra a Mátrába akit érdekel indulás 10:00 kor Nagykálló főtérről nyiregyen is megállunk a pazonyi úti esso kuton kb 10:10- 10:30ig