szerintem csúszik a kuplungja és amig nem javitják meg addig értette hogy nem megy vele... vagy nemtom .. na mind1.. ma csaptam egy kört a VFR rel király volt ... csak rájöttem hogy nincs benne elég hőtőlötyi. de már pótoltam
nem egy nagy cucc kicserélnia bowdent.. biciklisboltba 100-500 forintig vannak bowdenek nekem is pont Cagivám volt ami kb 100 kióméterenként elszakitotta a kuplungbowdent ... a lényeg 500 forintért ki tudod cserélni 3600 körül meg veszel egy gyárit külső műanyag izével meg benne bowdennel.. te tudod mennyit ér meg neked
A környéken tudtommal senki nem foglalkozik ezzel.
De van egy hely Tolnán,ahol direkt bowdenekkel foglalkoznak.Elküldöd és megjavítják.Kicserélik a belét meg ha kell a külsejét is.Postán elküldöd,rendszerint még aznap megcsinálják és visszaküldik.Az én gázbowdenem 3500Ft-ba került postával együtt és 3 nap alatt megjárta Tolnát.
Merem ajánlani mindenkinek: www.bowdentechnika.hu
Szia mala barátom, hogy vagy?
Egybknt én se valószínű hogy megyek túrázni szombat-vasárnap, bnőm nagyszüleinél leszek, hétfőn meg vele megyek ide-oda, utána meg suli again
De van egy hely Tolnán,ahol direkt bowdenekkel foglalkoznak.Elküldöd és megjavítják.Kicserélik a belét meg ha kell a külsejét is.Postán elküldöd,rendszerint még aznap megcsinálják és visszaküldik.Az én gázbowdenem 3500Ft-ba került postával együtt és 3 nap alatt megjárta Tolnát.
Merem ajánlani mindenkinek: www.bowdentechnika.hu
Amúgy nem autópályán! Az szar
Nem tudja valaki, hogy Nyíregyházán vagy a környéken, ki tud bowdent gyártani?
Tök jó volt a pénteki gurulás, örülök hogy találkoztunk!
Üdv, Lajos
Aha fasza volt..........
Jót motoroztunk.........
És ti voltatok valahol?