Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezzel meg mi van? összetörted?
szerintem csúszik a kuplungja és amig nem javitják meg addig értette hogy nem megy vele... vagy nemtom .. na mind1.. ma csaptam egy kört a VFR rel király volt ... csak rájöttem hogy nincs benne elég hőtőlötyi. de már pótoltam
Sziasztok.....
Szia mala barátom, hogy vagy?
Miért mit csinál a kuplung az olajjal? Ilyet még nem hallottam h ha olajat cserélsz nem mehetsz vele...

Egybknt én se valószínű hogy megyek túrázni szombat-vasárnap, bnőm nagyszüleinél leszek, hétfőn meg vele megyek ide-oda, utána meg suli again
nem egy nagy cucc kicserélnia bowdent.. biciklisboltba 100-500 forintig vannak bowdenek nekem is pont Cagivám volt ami kb 100 kióméterenként elszakitotta a kuplungbowdent ... a lényeg 500 forintért ki tudod cserélni 3600 körül meg veszel egy gyárit külső műanyag izével meg benne bowdennel.. te tudod mennyit ér meg neked
A 7 végén nemehetek veletek a túrára mert voltam karsainál és azt mondta h ha sokáig csúszik a kuplung akkor összebassza a frisen cserélt olajat ! :(
Ki jösz velem sóstóra van egy kis dolgom ott utána mehetnénk egy pár kört.16-ra fodrászhoz megyek utána majd csörges meg.
Az is jó pár napig.átmeneti megoldásnak.Motoron nem sokáig él egy biciklibowden...
A környéken tudtommal senki nem foglalkozik ezzel.
De van egy hely Tolnán,ahol direkt bowdenekkel foglalkoznak.Elküldöd és megjavítják.Kicserélik a belét meg ha kell a külsejét is.Postán elküldöd,rendszerint még aznap megcsinálják és visszaküldik.Az én gázbowdenem 3500Ft-ba került postával együtt és 3 nap alatt megjárta Tolnát.
Merem ajánlani mindenkinek: www.bowdentechnika.hu
Akkor ha a hétfő jobb akkor csináljuk úgy!
Az nem fog esni, napsütést rendeltem.

Amúgy nem autópályán! Az szar
balázs nem lesz szerencséd szakadni fog az eső egész hétvégére mondja meg jövőhéten is
bowdent gyártani ? bemégy egy biciklis bótba oszt ott egitenek rajtad mit kel "gyártani"
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Nyíregyházán vagy a környéken, ki tud bowdent gyártani?
Akkor én nem mehetek!
Autópályán mentek?
Hé aki vasárnap ráér akkor mehetnénk túrázni, először tiszadob aztán lillafüred! Aki benne van jelezze! Utazó tempó 130! Indulás 10kor!
Hali hó ha valaki csatlakozna hozzánk jőjön janihoz a korányira 18-ra vagy hivjon rakamaz nagyhalász nyir1
Mindenki inaktív lett?
Sziasztok!

Tök jó volt a pénteki gurulás, örülök hogy találkoztunk!

Üdv, Lajos
Ma valaki gurulni?
Na hétfő kinek lesz jó?
Ok.....

Mi a Hringen voltunk versenyt néztünk király volt majd rakok fel videót csak meg kell csinálni.
Szia mala....
Aha fasza volt..........
Jót motoroztunk.........
És ti voltatok valahol?