Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod!
Érdemes volt megkérdezni.
szerintetek melyik szebb?
Nem sóstó. Nyíregy széle-közepe.
üdv te nem sóstóhegyi vagy?
most úgy tervezem én is nyugi...
Aztán ez legyen a végleges
ez csak illusztráció.. még nem igy néz ki... de ilyen lesz
Tyűűűűű VFR800
Hehhehehe
Majd élőben
á-á
Honda CBR 900? vagy hasonló?
nem sokat árul el a kép...
árok szélén falu végén ...
Deeee érdekel lécci lécci!
Nem érdekel hol láttunk? Na mind1 legközelebb intünk neked Addig szépen legyél
Hali , megkérdezném hgy hol és mikor, de gondolom a Babettkával....
Üdv ma néktek Szia Terminori! Láttunk a múltkor!
........ja és a jagermanó problémakörét követve,a kivonulásra hegyeztem ki a kérdést !
Én ugy értettem,Eredetvizsga=17 eft-ért csinál pár fotót és megnézi a MAGYARO. adatbázisban és ENNYI! Ha normál forgalmival ,mindennel rendelkező gép.A bármit ugy értem (Ha a YAMAHA-karsai miat kérdezted)nem csak yami,és hogy az ő eredetvizsgálójának a számát adom meg. De már találtál.
csak itt nem a kivnuással van a gond hanem hogy megcsinálja e... de neked a felfogásoddal lehet problem... sebaj mehetünk együtt rehabra
oké add...
Doky neked nagyon labilis az idegrendszered, én csak meg akartam adni egy kivonuló eredetvizsgás számát, a többi a te dolgod! Erre regényt irsz a dologból......
csak épp a kép maradt le
hogy kicsit fájditsam a szived találd ki mit vette ma itt egy kis képrészet segitségnek
na most pöppet felbasztam magam az itteni nem első okoskodáson mint pl. mikor az SVmbe volt bele vaú vaú hogy ez meg az meg lófasz meg integrált műszaki meg regadó meg stb kell majd rá meg bla bla bla... hozzászólásod alapján külföldi motorral még nem voltál eredetvizsgán úgyhogy nem tudom ezt mi alapján irod : "Eredvizsgálók, külön, bárminek megcsinálják!" én voltam 4 eredetvizsgásnál és egyik sem vállalta el ( mert gyökér de ez most mind1 ) szal elég sokat szoptam mire végre találtam egy embert aki megcsinálja műszaki adatap nélkül úgyhogy ne irogasson senki nekem semmiyen adatbázisról úgy hogy még sosem vitt küföldi motort eredetvizsgára... köszönöm