Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész nap rajta volt a csizma. Most levettem de ne tudjátok meg
Hi mindenki!
Jövő hét szünet van nekem suliba, lementek a zh-im, úgyhogy mostantól én is ráérek moccozgatni, szándékomban áll majd menni veletek (majdnem ) mindenhova, ha nem bánjátok...
Héten nagytakarítást csinálok a gépnek.

Doky!
A ruhát amit beszéltünk, holnap akkor mész venni-nézni? Nekem is lenne dolgom a showbike-ban, úgyhogy du. mehetünk, ha gondolod, nameg ha aktuális...
Az se lenne rossz megoldás, csak jogsi nélkül nem erőltetném szívesen a dolgot. Amúgy nsr is tartaná a tempót, csak nem akarom mindig kínozni
Nyúld le a faterod gépét és gyere:P
Kár, hogy mindenki nagyobb géppel van, pedig csatlakoznék
Feltartani meg nem akarok senkit
ez az új út hol található, mert hétvégén Nyíregyházán leszek és remélem sikerül megjáratnom a gépet
Az ujut anyit jelent hogy tele kanyarokal jó minőségű kátyu mentes a kanyarok íve is ideális.
Szombaton 14:30 volt esso onan az uj utra megyünk ha van valakinek kedve csatlakozhat
Helló mindenkinek! Jó volt ez a mai gurulás, egész szép kis csapat jött össze Sajna én holnap nem tok menni, csak szombaton Majd írjátok már ki ide, hogy hétvégén mikor és hol talizunk Helló....
Holnap megint 17:00 kor pláza de holnap töbet kéne menni.
Szeva! Csak nem a KPM-nél dolgozol?
jövőhéten csak pénteken vagyok itthon... az eredetvizsgát csináljuk meg holnap én amondó vagyok... aztán max KPM hez meg viszed egyedül holnap akár bemehetünk megmutatom majd hol és mit kell... vagy ahogy érzed... te tudod mennyire sűrgős.
Én még kajálok de emgyek lehet kések vagy 10 percet
megvártok?
Én ott lesszek már öltözök is.
hy mala akor 5 kor pláza
Attila jössz ma
Cs csináld meg szombat délutánra mert olyan utat találtam gyenge a forgalom sima aszfalt egymást érő kanyarok tisztapálya azért nem irom ki nehogy a hatóság is olvasa és várjon ránk de közel van.
Szevasztok mehetünk.
Sziasztok......
Sziasztok! Mi a helyzet?
megpróbálom megcsináltatni. szerintem megtudják
Sziasztok!

Mindenkit szeretettel várunk!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sajnálom. MIkor lesz másik?
okés, rendbenvan, holnap 5-kor pláza!
holnap megyek át debrecenbe, megmotoroztatn i az ismerősöket, de igyekszem vissza :)
köszi szépen srácok!
hazahoztuk motorszállítón. kilyukadt a hűtőm.
csecs ki.
B. Jani száma: 30/8695492