Nah jager segitségével kideritetük H mi a baja!
1 ik henger bevolt ragadva ezt fikszáltuk, mivel bevolt ragadva félre koptata a fékbetétet de durván ! (Már lerendeltem karsainál 1 garnitúrát nem a legagyibbat 21 e lesz a szett!
Nameg nemvolt lelégtelenitve ezt is megoldotuk! Már sokkal jobban fog a fék de nemehetk vele nehogy az elkopot betét miatt bemarja a tárcsát (Szoboszlót kihagyom :( hacsak regel 7 ig nmejön meg a fékbetét)
áh ma gurultam eggyet itt a kervárosba jaaj de jó volt rendszám nélkül jaj de hiányzott már már elvonási tüneteim voltak itt vannak még mindig de akkor is bakker
A hétvégi szoboszlóra szerintem nemtudok elmenni!
Holnap jelenésem van Karsainál szinte kizárt hogy szombatra orvosolják a problémámat!
Remélem hogy 40 ezernél nem lesz több Mert különben fizetéseg nemlesz motorozás
1 ik henger bevolt ragadva ezt fikszáltuk, mivel bevolt ragadva félre koptata a fékbetétet de durván ! (Már lerendeltem karsainál 1 garnitúrát nem a legagyibbat 21 e lesz a szett!
Nameg nemvolt lelégtelenitve ezt is megoldotuk! Már sokkal jobban fog a fék de nemehetk vele nehogy az elkopot betét miatt bemarja a tárcsát (Szoboszlót kihagyom :( hacsak regel 7 ig nmejön meg a fékbetét)