Cső Robi!Lehetne jobb is a helyzet,de mit panaszkodjak.Tegnap elkelt a ruha,feltettem a netre,s egy Hszoboszló-i srác vitte el.Holnap megyek az okm.ir-ba,intézem a forgalomba helyezést.Cső!Majd iszunk egy kaffét!Vigyázz magadra!
hali!
mielőtt még vki aggódna értem , jelentem a motorom (SV 650, fekete), és én jól vagyunk, nem mi törtünk össze. Tudja már vki h kik voltak?
üdv Stavi
Szevasztok !
Lehet , hogy már hallottatok a túráról amit szervezek!
Csíkszeredába készülünk többed magammal! És társakat keresek ehez a jótékonysági túrához! Ha van köztetek akit érdekel a dolog az írjon a mail címemre
Címem:motorosturakukaccitromailponthu
Várlak titeket is már sokan vagyunk Manóbácsi
meg meg.. már messziről figyeltem a gépet aztán nézem az arcot.. mondom némáááá Matyi az vmikor megmutathatnád jobban is a gépet.. nagy Merci buzi vagyok
Köszi az ötleteketz bowden ügyben. Szerintem a biciklis nem túl nyerő, mert ez gáz bowden és nagyon rövid az egész kb 40 cm, és az a baj, hogy megcsinálnám magamnak de nem tudom kimelegíteni belőle a beleszakadt csonkot.
mielőtt még vki aggódna értem , jelentem a motorom (SV 650, fekete), és én jól vagyunk, nem mi törtünk össze. Tudja már vki h kik voltak?
üdv Stavi
Minden ok! Nálad?
Ha Nyiregyen jársz, ugorj be!
Lehet , hogy már hallottatok a túráról amit szervezek!
Csíkszeredába készülünk többed magammal! És társakat keresek ehez a jótékonysági túrához! Ha van köztetek akit érdekel a dolog az írjon a mail címemre
Címem:motorosturakukaccitromailponthu
Várlak titeket is már sokan vagyunk Manóbácsi
A Plázánál állt egy ETZ, meg egy SV650 egymás mellett, lehet, hogy ők voltak.
Tegnap este állítólag elszállt valaki a körúton... Nem tudja valaki, h ki volt, vagy mi volt? Vagy volt egyáltalán valami?
Itt kerestem:ITT KERESETEM DE SOHOL SE TALÁLOM SEGÍTSETEK!
Balázs redbul béci számát küld már át.