Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső Robi!Lehetne jobb is a helyzet,de mit panaszkodjak.Tegnap elkelt a ruha,feltettem a netre,s egy Hszoboszló-i srác vitte el.Holnap megyek az okm.ir-ba,intézem a forgalomba helyezést.Cső!Majd iszunk egy kaffét!Vigyázz magadra!
hali!
mielőtt még vki aggódna értem , jelentem a motorom (SV 650, fekete), és én jól vagyunk, nem mi törtünk össze. Tudja már vki h kik voltak?
üdv Stavi
Szeva Bandi bácsi!
Minden ok! Nálad?
Ha Nyiregyen jársz, ugorj be!
Szevasztok !
Lehet , hogy már hallottatok a túráról amit szervezek!
Csíkszeredába készülünk többed magammal! És társakat keresek ehez a jótékonysági túrához! Ha van köztetek akit érdekel a dolog az írjon a mail címemre
Címem:motorosturakukaccitromailponthu
Várlak titeket is már sokan vagyunk Manóbácsi
valami rövidtávon gondolkoztam,sem idő,sem piiz nincs egy hosszabb túrára,sajnos
mikor hol
hali!talán én
Halli hó ma valaki gurul?
Azt hallottam, hogy egy ETZ, meg "egy nagy fekete motor".
A Plázánál állt egy ETZ, meg egy SV650 egymás mellett, lehet, hogy ők voltak.
Szeva Robi,régi kolléga!Csak most ismertelek meg,a gumi füstöléstől nem láttam a pilóta arcát.Mi van veled,jól vagy?Üdv!
OKÉ.Csak adja vissza a rendőrség a rendszámot meg a forgalmit
meg meg.. már messziről figyeltem a gépet aztán nézem az arcot.. mondom némáááá Matyi az vmikor megmutathatnád jobban is a gépet.. nagy Merci buzi vagyok
Szevasztok!
Tegnap este állítólag elszállt valaki a körúton... Nem tudja valaki, h ki volt, vagy mi volt? Vagy volt egyáltalán valami?
Doky megismertél a Tesco-nál?
Felhívtam Bécit, később tudja meg hogy jön -e!
Nem tudja valaki véletlenül mikor lesz Nyíregyházán Simson találkozó?
Itt kerestem:ITT KERESETEM DE SOHOL SE TALÁLOM SEGÍTSETEK!
Oké köszi
köszi... én még egy ideig nem járhatok vele (hivatalosan ) de ha lejöss szívesen megmutatom a gépezetet
Kinek van ma kedve szalonát sütni Attila, Balázs, Jani?
Balázs redbul béci számát küld már át.
Fasza lett az új vas majd ha arra járok akkor megvizsgálom Grat hozzá!
Na gyerekek mi a mai terv gurulunk ma?
Csá jó reggelt köszi jól vagyok.
Köszi az ötleteketz bowden ügyben. Szerintem a biciklis nem túl nyerő, mert ez gáz bowden és nagyon rövid az egész kb 40 cm, és az a baj, hogy megcsinálnám magamnak de nem tudom kimelegíteni belőle a beleszakadt csonkot.
jóóó lesz már látni akarom
igy vettem... van időm ... megcsinálgatom.. már végülis minden megvan hozzá.. csak idő kérdése és király lesz a paripa...