remélem nem követett le a trafi pedig nagoyn olyan szaga van a dolognak mert lassitottál és ug mentünk el mellette de remélem nem bizok benne hogy szerencséd van
hát Miszter Sznék hát ez beteg ez az ember ma vitt a városba le a felüljárón 110 trafis a volt husiparnál mondom trafi, óóó ugy is csak hátulrol tud levenni.. nem baj azér jo volt ha már én nem tudom kihozni még a gépet
Csá mala!
Megkaptam az üzit. Most szombaton? A főzőcskébe benne vagyok de túrázni nem a legalkalmasabb már a mocim......
Egyébként hívni akartalak, jövőhét vasárnap (május 3.) vasárnap esti motorozás 5-től. Én viszem fel a gépet jön janász meg a csaja még van egy hely. Ha van kedved gyere, meg hozhatod a mocit is és te is mész
Mi zu veletek?
Mala....
Ákos....
Megkaptam az üzit. Most szombaton? A főzőcskébe benne vagyok de túrázni nem a legalkalmasabb már a mocim......
Egyébként hívni akartalak, jövőhét vasárnap (május 3.) vasárnap esti motorozás 5-től. Én viszem fel a gépet jön janász meg a csaja még van egy hely. Ha van kedved gyere, meg hozhatod a mocit is és te is mész
Zsolti Redbul béci Meg én.
Mi a mai terv?
ha van msn címed akkor felvehetnénk egymást ha benne vagy
Tessék neki szólni, hogy 25.-én Hyosung klub találkozó Bogácson, a Mogyoró út 4 szám alatt!