Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazsi: Te korábban nem veteránban nyomtad?

A tönkrement gyertyamenetet tudomásom szerint nem lehet rendbe tenni. Karsaiék valószínűleg le fogják kapni a hengerfejet és talpas menetes persellyt fognak belepréselni (úgy ahogy egy MZ-nél szokták)
Amúgy tényleg menjél be előtte, van úgy hogy nem vállalnak csak 'két hét múlva'.
ja csak én bevetem egy sört a fejfájás ellen igy már nem vezetek
egyet értek veled itt is ki lehet menni a világból még az aszfalton is meg van a hó
És most még szakad is a hó
kocsi után kell kötni a szánkót és hadd szóljon!
mala felétek van 1 pár földút ami fasza erre
a kabalási hegyekbe
Hova akarnál már menni? Nincs autóm-
akkor senki nem jönn szánkózni
Én is így gondoltam.:) Holnap szerintem bemegyek. Köszi.
Szólok majd ha kéresztetni kell !
szesze ha téged el kéreztetni szólj
Jól nyomod
IGAZAM VAN MALA ?
szesze . én legalább nem tagadom le ha néha iszom
nem úgy minte
" Nagyapám is ivott , Apám is ivott Én mér ne innék "
nem vagyok motorszakértő de szerintem meg tudják csinálni .
elősször azonban menj be és érdeklődj mit mennyiért vállalnak nehogy nagy meglepetés érjen .
( ez csak jótanács volt )
Kérjen tőled elnézést az asszony, hogy nem adja időben eléd a tápot!
Igyál nyugodtan az legalább látszik rajtad!
jó reggelt!
jövőre ha összejön a társaságunkkal, akkor megyünk görögbe, én erősen gondolkodom rajta hogy motorral...
doky? egy nagyobb túra esetleg?
Hol van még a jövőhét?
Addig még élni kell!
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy valami észkombájn elb@szta a gyertya menetet a gépemben. Ma gondoltam, átnézem a masinát, erre ilyen fincsiségek jöttek elő. Más gondja is lenne, így arra jutottam, hogy elvinném a Yamaha Karsai-ba. Vélemény? Ötlet? Jelenleg mást nem tudok csinálni. Rendbe tudják rakni?
szesze tőlem is kérjél elnézést mert ha felbosszantassz rögtön kinyitom a hűtőt és iszom egy kis szilvát úgy is csúszik az ebédem .
szesze hagggggggggggggggggyad már basszus
jössz inni te örökösföldi alkeszkirály ?
Utólagosan elnézést kérek, ha az elmúlt 2 napban bármelyik hozzászólásommal valakit megbántottam volna?!
másnaposan