Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt rendőr tanácsolta igaz bünügyi technikus nem járőr .
ha tudod akkor azt is írd meg hogy mit hol találok nyíregyen.
Előre is köszi
Azt megköszönném úgy vagyok vele h most január környékén elkezdem mert tavasszal sokkal többen mennek megelőzném a tömeget.
E-mail címem: f.diosi@freemail.hu
megköszönném a segítséget mert ebben nem nagyon vagyok otthon csak a közlekedéses kollégák én pedig közrendes vok.
Ne kérd a jelvényszámot azzal csak felidegesíted de a100 ból 99 rendőr köztük én is elkövet 1 hibát igazoltatáskor amit ha bepanaszolsz akkor megfenyítenek ezt talán majd 1x elmondom ha nyíregyen járok de azért nem csak motoros vagyok szóval segítem a motorosokat de védem a kollégákat is.
Olasz papírokkal rendelkezik megvan törzskönyv adásvételi köztem és az olasz közt vmint a kivont vorgalmi eng pecsételve.
jah értem
mármint ha külföldi :D

ha magyar akkor KPM.. és utána okmányiroda

ezt is végigjártam már
Még nem volt időm! De az nem állófűtés hanem elő melegítő!
KPM ott műszaki és integrált vizsga.. majd regadó befizetés az ipari parkban .. utána kötsz egy biztosítást.. és végül okmányiroda

elsőbe és utolsóba előzetesen időpontot kell kérni máshova nem

bővebben e-mailban szívesen segítek neked is
Köszönöm!
A paripa ideiglenesen van kivonva?
Üdv dio
nekem azt tanácsolták ha szivóznak akkor csak annyit mondjak rendben " uraim "
Én pedig kérném a jelvényszámot , az igazoltatás helyét-idejét és az ügyeletes tiszt elérhetőségét .
Rögtön pricc van
De ha már itt járunk most akarom forg helyezni a motorom nem tud- vki segíteni nyíregyen meg tudok mindent csinálni? ill hol kell kedzeni nkh
úgy is csak 8 nap után cxinálnak vele vmit ha nincs meg.
8 nap után ha bejelented körözni fogják a rendszámot te pedig kapsz 1 újat.
Na akkor tegyük fel megfogtak és mondják h fel fognak jelenteni mert nincs rendszámod erre te tényleg ? akkor elmondod h mikor elindultál akkor még rajta volt, és téma lezárva a szabálysértést nem ismered el és kész nem tudnak mit csinálni.
akkor ők majd azt mondják menj el akk és jelentsd de azt meg csak 8 nap után lehet mivel ha valaki megtalálja akkor elküldheti.....
De a lényeg nem kell semmit tenned mert mi van ha hazafelé az út mellett megtalálod a bokorban?
és akkor ez itt le is van zárva
üdv szesze
megkérdezted nekem az állófűtést ?
Szia Dio-§V!
Kérdezném, h a rendszám elhagyásos történetből kifolyólag köteles vagyok-e jelenteni, pótolni az okmányiródán keresztűl (regisztrálják-e a szervek), vagy hazaérkezést követően visszateszem és minden mehet tovább?
Halihó!
Milyen jó praktikákat olvasok itttttttttt!
Lényeg az hogy igaza van Dokynak még 1 gyárban ha nincs meg az adott teljesítmény kirúgnak.
És nálunk diktatúra van nem pedig demokrácia.
A bcs-t akkor követed el ( egyedi azonisítójel meghamisítása ill visszaélés egyedi azonosítójellel) ha a rendszámot oly módon alakítod át h az az eredeti tartalma elvész.
Pl átírsz 1 betüt I----- F
vagy leváhsz belőle stb ha leveszed legroszabb esetben is csak szabálysértés a lényeg h nem legyen nálad ha már megfogtak.
Ha leveszed az nem bűncselekmény főleg h rád sem lehet bizonyítani h levetted ez olyan mint amikor a fényszóró kiég.
KRESSZ szerint minden indulás előtt köteles vagy a jármű műszaki állapotát megnézni, hogy részt vehet-e a közúti közlekedésben, nah most te pl ma reggel indulás előtt megnézel mindent és minden ok, de útközben kiég a fényszóró akkkor ebben az esetben mivel műszaki hiba amiről nem tehetsz ezért nem lehet ilyenkor felelősségre vonni.
És ha ezt nézed ebbe az is beletartozik , hogy elindulsz és leesik a rendszámtábla nem egy ember hagyta már el.
Így ha azt mondod induláskor megnézted rajta volt akkor nem lehet semmilyen szankciót alkalmazni.
Remélem tudtam segíteni
egy eset: tegnap este a plázában vásároltam, velem egy időben jött a sünis autó, felállt a pláza elé, a térkőre, a gyerekek bementek venni egy cigit, utána kijöttek, és továbbálltak. szerintem valamelyik motoros és csak a rutin miatt csinálta
a korzónál én nagyon beszoptam...

Átmentem a korzó és művközpont között és a sünök videóztak...
b*sszameg mondom...
egy hónap mulva jött a papír, hogy nem vagyok elfelejtve csak annyi ügyük van hogy nem bírnak vele. 7 hónap ismétlen 7! hónap mulva jött egy 50! ezres csekk.. benne, hogy: fellebezésnek és semmijen kifogásnak helye nincs.

befizettem és kalapkabát... ennyit tehettem
azóta nem járok arra...

úgyhogy VIGYÁZZATOK a korzónál!
hát lehetne, csak ott később fagy meg a víz
mekkora az a pince? lassan korizni is lehetne ott
A pincébe