Azt megköszönném úgy vagyok vele h most január környékén elkezdem mert tavasszal sokkal többen mennek megelőzném a tömeget.
E-mail címem: f.diosi@freemail.hu
megköszönném a segítséget mert ebben nem nagyon vagyok otthon csak a közlekedéses kollégák én pedig közrendes vok.
Ne kérd a jelvényszámot azzal csak felidegesíted de a100 ból 99 rendőr köztük én is elkövet 1 hibát igazoltatáskor amit ha bepanaszolsz akkor megfenyítenek ezt talán majd 1x elmondom ha nyíregyen járok de azért nem csak motoros vagyok szóval segítem a motorosokat de védem a kollégákat is.
Üdv dio
nekem azt tanácsolták ha szivóznak akkor csak annyit mondjak rendben " uraim "
Én pedig kérném a jelvényszámot , az igazoltatás helyét-idejét és az ügyeletes tiszt elérhetőségét .
Rögtön pricc van
Na akkor tegyük fel megfogtak és mondják h fel fognak jelenteni mert nincs rendszámod erre te tényleg ? akkor elmondod h mikor elindultál akkor még rajta volt, és téma lezárva a szabálysértést nem ismered el és kész nem tudnak mit csinálni.
akkor ők majd azt mondják menj el akk és jelentsd de azt meg csak 8 nap után lehet mivel ha valaki megtalálja akkor elküldheti.....
De a lényeg nem kell semmit tenned mert mi van ha hazafelé az út mellett megtalálod a bokorban?
és akkor ez itt le is van zárva
Szia Dio-§V!
Kérdezném, h a rendszám elhagyásos történetből kifolyólag köteles vagyok-e jelenteni, pótolni az okmányiródán keresztűl (regisztrálják-e a szervek), vagy hazaérkezést követően visszateszem és minden mehet tovább?
A bcs-t akkor követed el ( egyedi azonisítójel meghamisítása ill visszaélés egyedi azonosítójellel) ha a rendszámot oly módon alakítod át h az az eredeti tartalma elvész.
Pl átírsz 1 betüt I----- F
vagy leváhsz belőle stb ha leveszed legroszabb esetben is csak szabálysértés a lényeg h nem legyen nálad ha már megfogtak.
Ha leveszed az nem bűncselekmény főleg h rád sem lehet bizonyítani h levetted ez olyan mint amikor a fényszóró kiég.
KRESSZ szerint minden indulás előtt köteles vagy a jármű műszaki állapotát megnézni, hogy részt vehet-e a közúti közlekedésben, nah most te pl ma reggel indulás előtt megnézel mindent és minden ok, de útközben kiég a fényszóró akkkor ebben az esetben mivel műszaki hiba amiről nem tehetsz ezért nem lehet ilyenkor felelősségre vonni.
És ha ezt nézed ebbe az is beletartozik , hogy elindulsz és leesik a rendszámtábla nem egy ember hagyta már el.
Így ha azt mondod induláskor megnézted rajta volt akkor nem lehet semmilyen szankciót alkalmazni.
Remélem tudtam segíteni
egy eset: tegnap este a plázában vásároltam, velem egy időben jött a sünis autó, felállt a pláza elé, a térkőre, a gyerekek bementek venni egy cigit, utána kijöttek, és továbbálltak. szerintem valamelyik motoros és csak a rutin miatt csinálta
Átmentem a korzó és művközpont között és a sünök videóztak...
b*sszameg mondom...
egy hónap mulva jött a papír, hogy nem vagyok elfelejtve csak annyi ügyük van hogy nem bírnak vele. 7 hónap ismétlen 7! hónap mulva jött egy 50! ezres csekk.. benne, hogy: fellebezésnek és semmijen kifogásnak helye nincs.
befizettem és kalapkabát... ennyit tehettem
azóta nem járok arra...
Előre is köszi
E-mail címem: f.diosi@freemail.hu
megköszönném a segítséget mert ebben nem nagyon vagyok otthon csak a közlekedéses kollégák én pedig közrendes vok.
ha magyar akkor KPM.. és utána okmányiroda
ezt is végigjártam már
elsőbe és utolsóba előzetesen időpontot kell kérni máshova nem
bővebben e-mailban szívesen segítek neked is
A paripa ideiglenesen van kivonva?
nekem azt tanácsolták ha szivóznak akkor csak annyit mondjak rendben " uraim "
Én pedig kérném a jelvényszámot , az igazoltatás helyét-idejét és az ügyeletes tiszt elérhetőségét .
Rögtön pricc van
8 nap után ha bejelented körözni fogják a rendszámot te pedig kapsz 1 újat.
akkor ők majd azt mondják menj el akk és jelentsd de azt meg csak 8 nap után lehet mivel ha valaki megtalálja akkor elküldheti.....
De a lényeg nem kell semmit tenned mert mi van ha hazafelé az út mellett megtalálod a bokorban?
és akkor ez itt le is van zárva
megkérdezted nekem az állófűtést ?
Kérdezném, h a rendszám elhagyásos történetből kifolyólag köteles vagyok-e jelenteni, pótolni az okmányiródán keresztűl (regisztrálják-e a szervek), vagy hazaérkezést követően visszateszem és minden mehet tovább?
Milyen jó praktikákat olvasok itttttttttt!
És nálunk diktatúra van nem pedig demokrácia.
Pl átírsz 1 betüt I----- F
vagy leváhsz belőle stb ha leveszed legroszabb esetben is csak szabálysértés a lényeg h nem legyen nálad ha már megfogtak.
KRESSZ szerint minden indulás előtt köteles vagy a jármű műszaki állapotát megnézni, hogy részt vehet-e a közúti közlekedésben, nah most te pl ma reggel indulás előtt megnézel mindent és minden ok, de útközben kiég a fényszóró akkkor ebben az esetben mivel műszaki hiba amiről nem tehetsz ezért nem lehet ilyenkor felelősségre vonni.
És ha ezt nézed ebbe az is beletartozik , hogy elindulsz és leesik a rendszámtábla nem egy ember hagyta már el.
Így ha azt mondod induláskor megnézted rajta volt akkor nem lehet semmilyen szankciót alkalmazni.
Remélem tudtam segíteni
Átmentem a korzó és művközpont között és a sünök videóztak...
b*sszameg mondom...
egy hónap mulva jött a papír, hogy nem vagyok elfelejtve csak annyi ügyük van hogy nem bírnak vele. 7 hónap ismétlen 7! hónap mulva jött egy 50! ezres csekk.. benne, hogy: fellebezésnek és semmijen kifogásnak helye nincs.
befizettem és kalapkabát... ennyit tehettem
azóta nem járok arra...
úgyhogy VIGYÁZZATOK a korzónál!