nem akarom védeni őket mert semmi okom rá de a létra legalján azok vannak akik a trafi mögött ülnek meg téged igazoltatnak. ők csak azt csinálják amit a fentébblévő emberke utasít. ha napi 100.000 ret kell büntetnie annyit fog mert ő is félti az állását. ha valakiket igazán útálni kell akkor feljebb kell nézni egészen a szép kis parlamentig
nyílván az utcán mikor agyonüt egy rendőr mert nem tetszettél neki eseteg részeg vagy és jól érzed magad nekik amit az előbb leírtam nem mentség és ilyenből is vannak őket eszem ágában nincs védeni
Belenyúltunk a témába rendesen úgy látom. Ez egy örök vita téma, hogy köcsögök e a rendőrök vagy sem, mert az biztos, hogy van mindenkinek jó és rossz példája ez ügyben. Én saját tapasztalatból mondom, hogy mivel minden nap az utakat járom, és heti több ezer km van a lábamban az biztos, hogy azzal a rendőrrel aki normális, és nem büntetésre utazik, nem nagyon találkoztam az utakon, mert egyszerűen nem állít meg. Aki viszont igen az meg úgyis addig kötekedik, míg odanyom egy csekket. Lehet ha nem kamionnal járnék máshogy látnám. A trafikról meg inkább nem is írok semmit, mert az nagyon nem lenne szalonképes.
tévedek, hogy autónál ha leveszed a rendszámot nem szabálysértés hanem bűncselekmény amiért börtön jár?
volt erről szó egyszer mert autópályán ez nagy divat lett
Jah hidd el minden rendőr utálja a kokszosokat.
Ellenem tegnap szűnt meg 1 büntetőeljárás bántalmazás miatt, csak sajnos az van h náluk a feljelentés bírság nem sokat ér, máshogy kellene őket formálni.
Nagyon ritka az amikor motoros trafi van mivel az nem éri meg az államnak.........(sajnos ez az igazság) nem szívesen mondom ezt de már rég nem arról szól a birságolás h a polgárt a helyes jogkövető irányba tereljék, ma már ez arról szól h a pénzhiány miatt kialakult lyukakat a rendőrségen be lehessen tömködni.
Itt a bizonyíték ha majd jövőre 100.000 lesz a helyszini bírság tudom én is inreális.
1 jó tanács ha motoroztok és úgy mentek el hogy nem túra tempo hanem pörgősebb motorozás, indulás előtt vedd le a rendszámot és ha vél megállít 1 kolléga akkor mond azt h mikor még elindultál ell a motort és rajta volt, innentől kezdve nem birságolhat meg annyi van h utánna ha elkapott köteles vagy telephelyig közlekedni vele.
Nekem kéne igazán dühösnek lennem, tavaly volt egy 35ezres és egy 45ezres gyorshajtásom és egy tilosban parkolásom. Idén eddig egy 45ezres gyorshajtás júniusban, és 2 hete egy 12ezres bírság, amit tényleg elismertem mert forgalommal szemben álltam, járdát eltakartam, megállni tilosban . De 20 perccel utána ugyanaz a rendőr megint rámrakott egy rohadt cédulát, amiért már vergődtem, végül el is engedték....
Hagyjad már őket,az öcsémnek lejárt pár nappal a műszaki,normális kocsi(úgy ahogy volt elvittem a KPM-hez és átment), normális emberke,pár 100-méterre a lakásától,mégis elvette a forgalmit a kucu!
De ha befordult volna a sarkon egy strigó lada 5 bodzaszedővel gyorsan félre a fejet! Túl problémásak! Azt kell fejni akinek állása-lakcíme van! Diktatúra!
nekem sincs velük bajom utoljára 2004 ben buntettek meg 2000 re ennyi , előzni tilosnál előztem .
rögtön montam oké van irja a csekket .
ennyi .
több rosszat eddig én személy szerint nem tudok
na jó éjt minden motorosnak
Mint minden ember közt van tróger stb.....
Ezt én is elmondhatom néhány kollégámról lehszivesebben szájbaverném néha mikor a minimál bérből élő 20-as csekket kap és ilyenkor igaza is van a polgárnak..........
de sztem ti is tudjátok ahány ember annyi féle.......
csak azért mert van köztük 1 pár féreg ne arról ítéljetek meg, hogy tisztázzuk az én tapasztalataim alapján a rendőrök nem utálnak titeket, minket sőtt egyre több kollégám kezd el motorozni......kiengedni a gőzt stb.....
Kicsit rosszul esik mikor 1 kalap alá vesztek és engem is leírtok pedig én őszintén motorospárti vagyok, jó lehet kicsit elfogult vagyok de lényeg az nem utálják a rendőrök a motorosokat aki meg igen az irigy .
Nah jóccakát
Mindig van példa,és ellenpélda!
Nem védem őket,de nekem nem nagyon van velük bajom,egyszerűen nem tartom őket ellenségnek,és így ők sem kezelnek annak engem!
Emlékszel Boldogkőváraljára?
A sünök látva a szakszerű gyülekezetünket bájosan integettek...pölö...
ehez csak annyit tudnék hozzátenni hogy dolg. néhány rendőrnek és kérdezgettem őket mi a véleményük a motorosokról ?
nem igazn érdekli őket ha nem " vergődnek " monták .
csak a kopter és friss egyenruhások szoktak b........... motorosokat .
Nyugi! semmi gond velük, az X5-ös BMW gazdája próbált erőt demonstrálni aki ott állt,merthogy azt hitte nem tud hazamenni a sétálóban lévő lakhelyére,ahelyett hogy kikerült volna minket
Hát ez az. Pisti néztem ma a sétálót ahol parkoltunk. A sünDISZNÓK ha a parkolásért nem is,de a behajtási engedély miatt buziskodhatnak. Vagy csak poénból vidiztek.
nyílván az utcán mikor agyonüt egy rendőr mert nem tetszettél neki eseteg részeg vagy és jól érzed magad nekik amit az előbb leírtam nem mentség és ilyenből is vannak őket eszem ágában nincs védeni
volt erről szó egyszer mert autópályán ez nagy divat lett
mert akkor motornál is így van nem ?
Ellenem tegnap szűnt meg 1 büntetőeljárás bántalmazás miatt, csak sajnos az van h náluk a feljelentés bírság nem sokat ér, máshogy kellene őket formálni.
Itt a bizonyíték ha majd jövőre 100.000 lesz a helyszini bírság tudom én is inreális.
1 jó tanács ha motoroztok és úgy mentek el hogy nem túra tempo hanem pörgősebb motorozás, indulás előtt vedd le a rendszámot és ha vél megállít 1 kolléga akkor mond azt h mikor még elindultál ell a motort és rajta volt, innentől kezdve nem birságolhat meg annyi van h utánna ha elkapott köteles vagy telephelyig közlekedni vele.
az hogy a kokszost nem (mindig) basztatják más kérdés
De ha befordult volna a sarkon egy strigó lada 5 bodzaszedővel gyorsan félre a fejet! Túl problémásak! Azt kell fejni akinek állása-lakcíme van! Diktatúra!
rögtön montam oké van irja a csekket .
ennyi .
több rosszat eddig én személy szerint nem tudok
na jó éjt minden motorosnak
Ezt én is elmondhatom néhány kollégámról lehszivesebben szájbaverném néha mikor a minimál bérből élő 20-as csekket kap és ilyenkor igaza is van a polgárnak..........
de sztem ti is tudjátok ahány ember annyi féle.......
csak azért mert van köztük 1 pár féreg ne arról ítéljetek meg, hogy tisztázzuk az én tapasztalataim alapján a rendőrök nem utálnak titeket, minket sőtt egyre több kollégám kezd el motorozni......kiengedni a gőzt stb.....
Kicsit rosszul esik mikor 1 kalap alá vesztek és engem is leírtok pedig én őszintén motorospárti vagyok, jó lehet kicsit elfogult vagyok de lényeg az nem utálják a rendőrök a motorosokat aki meg igen az irigy .
Nah jóccakát
Nem védem őket,de nekem nem nagyon van velük bajom,egyszerűen nem tartom őket ellenségnek,és így ők sem kezelnek annak engem!
Emlékszel Boldogkőváraljára?
A sünök látva a szakszerű gyülekezetünket bájosan integettek...pölö...
nem igazn érdekli őket ha nem " vergődnek " monták .
csak a kopter és friss egyenruhások szoktak b........... motorosokat .
engem eddig kétszer "igazoltattak" és végülis rendesek voltak mindkétszer
meg most sem szóltak semmit !
de persze vannak kivételek.... mert vannak tényleg köcsögök de ne általánosítsunk
Különben ők is csak emberek,ép olyanok mint mi...