Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem szánkóztam, hanem motoroztam
2. alapjárattal a tiszta letaposott úton
a gázzal lehetett szórakozni, alig járt a hátulja...
Köszi srácok!:) Na majd meglátjuk mi lesz, holnap kiderül.:D

Amúgy pont nekik írtam Dip, SRX fórumon ők is tevékenykednek.:)
Igen, először beszélj velük. Ha le kell venni a hengerfejet, akkor visszarakáskor kell új hengerfejtömítés, amit vagy kapsz vagy gyártatni kell majd. Ez is idő. Sőt ezt szerezd be elsőnek, mert ha szétszedik a gépet ott fog állni az udvaron letakarva napokig, hetekig. Szállítás meg tolva vagy utánfutón szállítva. Ha egyik sem megy és Nyíregyen laksz segítek, nekem van motorszállító futóm és elhozom. (sör+feles )
Bazsi! Sztem konzultálj Moto-Cattel, ő töviről-hegyire újraépítette a saját srx-ét. srx összerakás
Ismerem... már ott is nyomtam S.O.S.-t.:) De annyira hülye megoldás, amit a benzincsapnál is látok... Nem baj. Holnap beszélek a szervizesekkel, és majd elviszem valahogy nekik... csak azt nem tudom hogyan?:) Mert be se indul.
Ismered ezt az oldalt? link

A yamaha úgy tudom 20 évig forgalmaz alkatrészeket típuskifutás után. A tied meg belpiacos ahogy látom, hát nem lesz egyszerű menet. Kókányolást azért találsz a gépeden, mert az előző tulaj lehet nem kapott hozzá alkatrészt.
Hát be... ha ketten vagytok!:D Mert azért eléggé nagy az az egy henger!:) Kicsit nagyon ellenáll!:D
Berúgókarért? Hát én is a Majesty-n. Mondjuk az SRX-et be lehet tolni, de ezt nem (250-es maxirobogó, csak elektromos indítás létezik) Nevetni fogtok, de a kesztyűtartóban nekem bikakábel is van.
tegnapén is boroztam de most hétvégéig pihi van
páratlan napokon borozol ?

tennap megittam egy pohárral kint a hidegbe.. bementem és
Hülye vagyok... berúgókart akartam írni!:) Az nem ártana rá néha.
Ó én meg mit nem adnék ezen egy önindítóért...:D Azt majd faragok rá, vagy szerezni kell valahonnan, mert voltak típus amin volt efféle eszköz!:) Az árakat meg megérdeklődöm, de csak elmondják előtte mi hogy merre meddig...:) Szerencsére most van erre a célra egy kis vésztartalékom.
minden nap nem lehet sörözni
á dehogy is
a másnaposságból ? minden nap sörrel gyógyítod mi ?
az nem gyógyit meg
Szívtál a Pancsival? Sokan ezért váltanak veteránról másra. Nekem van egy oldalas Jawa-m is, hááát vannak ezzel is gondok. Sz@r ha meg kell tolni egyedül 40 fokban és akkor is csak az egyik henger indul el.
Az SRX szerintem jó gép, de arra számíts hogy az alkatrészeket valószínűleg csak gyáriban kapod meg hozzá, tehát utángyártott nem lesz. A yamaha gyári alaktrészeinek a megvásárlásánál fizetés előtt érdemes bevenni pár szem nyugtatót.
rá kéne szoknod az alkoholmentes sörre
én felvetelk volna de már nem vagyok vezető pozicióba
én mennék de busz nem megy arra motorral meg nem az igazi :D

de ha valaki arrajár felvehet nyugodtan
húú more.. erre majd visszatérünk.. hol van még az akkor
te örökösföldi vagy? :O

hát hol merre? én is ott lakom :D
Nem zavar,ha a célnak megfelel akkor csinálják!:D Van még pár "apróság" csinálják meg, csak legyen egy jól működő motorom tavaszra (vagy mikor nincs hó!:D). Most inkább beleköltök még valamennyit, csak legyen atombiztos. Viszont ezek a dolgok nagyon jó vérnyomás növelők... Sec-perc alatt olyan vörös lettem, mikor hajtottam befele a gyertyát. Ilyenkor arra gondolok, bár száradt volna le a keze annak aki hozzá nyúlt. A másik huncutság, hogy a tankra felcsavarozta valami íkú lájt ember a benzincsapot, ahelyett hogy szerzett volna rá valahonnan egy rendeset, és a helyére a vázra rakta volna. Így folyamatosan nyitva van a csap, ez is nagy élmény! Meg ilyen kis bosszantó marhaságok. Én csak felhúzom ezen magam, inkább csinálják meg.

Amúgy igen, eddig Pannóniám volt, azt is a szopások miatt adtam el.:) Abban csak a pénzem volt, meg a sok sok munkaórám. Ebből ki indulva, most beleköltök egy összeget a kis szívembe, utána meg csak menni keljen vele!:)