Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsírozd az időjárást a vénlánnyal?!
jó éjszakát cimbik én húzok aludni
akkor ketten vagyunk ja batyus bállessz igy mindenki hozzon magának alkohol mentes pezsgőt
Na jó, ez csak egy kósza ötlet volt!
Ha az idő engedi, ÉN ott leszek!
attól füg ki lessz miss március hogy jó idő lessz-e 31-dikén zsűrizem
ó szesze bocsi de motoral nem lehet este 12.00 kor vagy 24:00kor inni azért gondoltam a déli 12-re mert igy még talán mindenki józan este meg erezd ell a hajam ha gondoljátok csinálhatunk egy bazinagy motoros szilvesztert
Szóval tavaszanyó nem Miss Március. Csalódott vagyok...
Hali mindenki!
Remélem mala este 12.00-ra gondolsz?!
Pezsgőbontás, szabályzás, gumifüstölés stb....
tavaszanyó az aki el intézi hogy jó idő legyen
mindig az aktuális playmate
Bocs, tudatlan vagyok: tavaszanyó tulajdonnév vagy fogalom?
igen legalábis szeretném ha a motoros társaságal búcsoztatnánk az ó-évet lehet 5-5000 cm3 is csak motoros szív dobogjon benne
Na jó elárulom nektek dec 31 12:00 pláza akohol mentes pezsgőbontást szerveznék ha az idő engedné csak sajna tavaszanyó nem nagyon adja be a derekát de meg győzöm mint most vasánap remélem lenne hozá kedvetek
Mármint hogy Te itt szervezel hasonlót? Arról én nem tudok. A szombathelyi motorosok weblapján láttam, ők csináltak tavaly is.

A mikulásost én a robogósoktól tudom, ill. a Retro rádióból. Épp gyűrűztem a motoromat, amikor bemondták hogy ' motoros mikulások szaloncukrot fognak osztani a Korzónál' (vagy valami hasonló volt a szöveg)
én igen csak még tavaszanyóval tárgyalok eröl de te honnan tudsz róla
Van olyan hely Magyarországon, ahol hagyomány a szilveszteri jelmezes motoros felvonulás. Ti nem gondolkodtatok rajta?
ha rajtam múlik soha olyan tempót diktáltunk most is hogy a sor vége is átt érjen
Nézem itt a vidiket ,nekem akkor lesz vége a Miku vonulásnak,ha rendőri kiséret lesz. Remélem soha.
köszi jövre remélem mégtöben lesszünk
a motorra nem nagyon ment csak a ruhára ez még a tavasz végi piszok amit basztam ezidáig lemosni
doky, a motormosást én állom.
Üdv Mindenkinek!
Tényleg ez volt a 3. motoros mikulás felvonulásotok itt Nyíregyházán?
Grat a főszervezőnek!
Jó reggelt
dikk a csávó

sztem a mágnespicsájúnak a rokona lehet :

http://youtu.be/5AUXKR8uIIM