akkor semmi gáz!tomi ha terhelhetlek vele és ujfent jársz arra 35-38as első telót keresek valami jó állapotut lehetőleg dupla fékest szólj már ha látsz valamit. köszi diosensei ui a tankkal boldogultál?
Húúúúú, túúúúning, király.
Miért nem mondtad, hogy a fordított sebesség a cél, elcserélhettük volna a blokkodat egy czetka 175-ös blokkra ami jelenleg felújításra vár már évek óta és még évekig , persze csak akkor, ha előtte kitömöd a blokkod kp-val, mert egy "svájci órát" nem számolok be ingyen egy "szaré' hugyé'" vett motorba . (2000 Ft-ért vettem komplett CZ 175-t darabokban alkatrésznek. )
Na viccet félretéve tényleg komoly a cucc.
Én idén egy hátsó tárcsafékesítést gondoltam, hogy rendesen megtanuljak egykerekezni, de nem tudom mi lesz belőle.
A lényeg nem a magasság volt hanem hogy lefele taposva a váltót váltsak nagyobb sebességi fokozatba és a berúgókar ne legyen útban a kazettás váltó még folyamatban van mert az több számolást igényel /az áttétel módosítások miatt/ és egy lényegesen nagyobb költségvetésű projekt lesz
tomi vazze ez az öninditó nagyfogaskereke lehet hogy a gyujtás alatta van de mostanában romlott egy kicsit a szemem nem látom innen rendesen milyen lehet hiába öregszem/sei/
Heló mindenki olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy 150 es etz-mre szeretnék rezót de nem gagyit hanem tervezett normális rezót . Még olyat is szeretnék hogy milyen módszerrel tudnám növelni a teljesítményét a rezón kívül gyári 150 es blokk. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
Miért nem mondtad, hogy a fordított sebesség a cél, elcserélhettük volna a blokkodat egy czetka 175-ös blokkra ami jelenleg felújításra vár már évek óta és még évekig , persze csak akkor, ha előtte kitömöd a blokkod kp-val, mert egy "svájci órát" nem számolok be ingyen egy "szaré' hugyé'" vett motorba . (2000 Ft-ért vettem komplett CZ 175-t darabokban alkatrésznek. )
Na viccet félretéve tényleg komoly a cucc.
Én idén egy hátsó tárcsafékesítést gondoltam, hogy rendesen megtanuljak egykerekezni, de nem tudom mi lesz belőle.
Mindenesetre bíztató, hogy ma vettem a srácnál két robogó kereket, meg egy első telót, egy pizzában egyeztünk ki vételárban.
vlada76@freemail.hu
30/ hétnegyvenkettő nullaöthetvenkilenc
Szétszedjük jobban?
Itt az elektronikusan szabályzó pörgettyű!
Ilyenre gondoltál?
Mennyivel van így fenetebb?
nem vette a fokozatot és megörbult a sebváltókar
Délután felteszem a képet a gyujtásról, mert én nem tudtam eldönteni.
http://youtu.be/lfHh8jfIN2o
-VRT- Keleti Blokknak:D
5rongyért van egy működőképes MZ TS125 komplett blokkom
http://youtu.be/K56soYl0U1w