Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy Mz első teleszkópom, teleszkópszár átmérője 35mm dobfékes fajta ebbe mennyi olaj kell?
akit érdekel az írjon rám! ez a motor 125-ös 83-87évjáratú és üzemképes csak kicsit foglalkozni kell vele, és streetfighterkedni jó vele.
Beszámításra került hozzám! nagyon megy! 6 sebességes! Fantic motori morini a márka. csere nem érdekel csak kápé.
Yeti Race 2011 Tomi szombaton ide mész vazzzzeeee
az jó
egy életre
A kutyákat elzárni aztán mehet a buli
lezsibbasztja a vakondot?:D
nekem is kell luxi csak a póén hogy a kutyák ásnak a vakundukók miat és idén füvesitést terveztünk
A füstnél vigyázzatok jól be kell fedni földel és nagyon gyorsan kell lenni mert a tíz centis összetaposott földet átfüstöli és látszott a járata hol megy mert ott jött a füst a földből. érdemes maszkot húzni mert nekem csak egy kicsit fújt oda a szél de zsibbadt a szám belülről.
ha sok túrás van érdemes betaposni mindet és ahol frissen elkezdi túrni ott alkalmazni.
Bammeg ez elég kemény! Nálam azé nem ilyen durva eggyenlőre, de azé van pukli!
Halihó! Kűggyed gyorsan!
Ki nevet végén! ahányat dobsz annyi túrást taposhatsz össze:D ez elég kemény:O
Ni csak, nekünk is mink van ! Ha nem szigorúan titkos, elárulná kend, mi is a tuti ?
Köszi, papa ! De majd csak jövőre, az idén még túl csöppke lesz !
Hali van még vakondod? én használtam azt a patront amiről beszéltem nálunk nem durkál tovább ha kell küldök róla képet, hogy milyen is pontosan.
Gratulálunk neked, legyen sok boldogságban részetek egymással! Aztánmeg jómotoros embert nevelni belőle, majd segítünk mi is!
ilyet találtam
tomi mész motorozni szombaton kecsora

majd értekezünk
Megpróbálom, de ha túlórázunk akkor hétfőn almás.
vázé,hegejtsd meg addig,srácnak viszem a Tőserdei shotokan pálinkát
Minekkkk?
ridegtartású
a galéria patent
kedden reggel bemegyek