Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iszol te rendesen
minekkkkkkkkkkk! méé nem hozdtad el csabára
Hosonló árban nézegetem én is,viszont eddig ilyen árban a környéken sajnos nem találtam.
Hát sok mindennt nem lehet, de racsingra való gépet már 20-25-ért lehet venni. Én pl.:17-ért vettem az enyémet.
bendi jó elvited a deknit hegejteni,holnap meg odamész
Most ebbe vagyok belebolondulva(simson),nézegetem amúgy az Etz-ket is ha lesz olcsó 250-es a környéken arra minden képen lecsapok.
Azon nagyon sok mindent nem kell alakítani,hogy race képes legyen ahogy nézegettem/olvasgattam.
200nál a tököm érdekli milyen szinű
Pont olyantat adatam el 14-ért tavaly asszem Novemberben.
De figyi, nem kicsi akkor alád a Simson?
bugyirózsaszi az jó lesz neked bazi
Tudod rövid az agyam , csak nehogy elfelejtsem hogy milyen színt is mondtál.
Addig mondogatom magamban: fekete, fekete, fekete, fe... , piros? ja nem Narancssárga.
Ami lemaradt,sok 52-54-es van olcsón viszont nekem elég nagy cucc kellett (58) így az sem volt egyszerű találni.
Próbáltam alkudni viszont nem akart belőle engedni,amúgy ahogy nézegettem 15 körül régi 2 részes cuccok mennek,igaz ezen van horzsolás viszont sokkal újabbak benne a protektorok és egyberészes.
fekete te állat,nehogy pirosan hozd
ja fekete zőőd nincs is nekik,mert csak taligára vitték
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD a legjobb pedig.
Bazi!
Biztos, hogy a piros vázhoz jó lesz neked a ezüst tank?
Szerintem egy kicsit alkudhattál volna belőle, a válla le van horzsolva. De ha jó rád akkor használd egészséggel. Ha meg szépíteni akarsz rajta elő a bőrfestéket.
fekete bazmegggg,nem zöld
holnap kemény napom lesz viszem szinterezni a motyót,Bendi neked biztos,hogy babakékre kell minden?
me lesz matrica
Mennyiért vetted?