Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Mz-s száguldozók Vosztoki Ridegtartásúak Társulata?

lábas,fazék itt a Bazi vételen
Mikóóóóó megyünk máááááá
holnap jön haza a picinyem a műanyagból
hali a minap nézegettem a videóidat meg a hozzászólásokat az egyiknél lerókáznak én nem hagynám
Isten éltessen sokáig, füled érjen Csomádig.
Sziasztok ETZ 150-nek a kuplung kinyomó rudazat(pálca) 2db rúdból+1gólyóból áll?a gólyónak a két rúd között kell lennie vagy a rúd és az állítócsavar között? vagy ha esetleg valakinek van róla robbantott rajza róla ossza meg velem. segítségeteket előre is köszönöm
tesókám jó egészséget sok motorozást de neked se legyen jobb mint másnak
keleti blokkod repítsen sokáig
még ennyit legalább.
Bódogat sport("elv") társ
Boldog Születésed napját!
A kimaradt pálinka nincs elfelejtve.
"Te kis szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?"
Ha meg viszket, meg kő mosnyi !
Boldog szülinapot, papa!
Gyühetne mán a jóidő, mer már nagyon viszket a seggem! Osztan meg máma mán megin öregebb lettem!
Ilyentet vettem má egy raklapval, oszt 3 napig zsibbad aztán meg elmúlik belőle!
alszik mi?
est érünk haza,akkor már Flacstruka már alszik
na bazeg
akko lesz a szülinapom is:D:D
hétfön menekkk bazzzzmeeeeggg frecskumatyííí
ja osztan akko mennyek csinálni a dógom?:D
nemhanem jelenleg adógozási beosztásom lyelencseja poblémát, hogy mindig hatra vagy később érek haza akkormegmá nincs kedvem lenn szüttyögni.Majd ma du felhívlak ,hogy mikor végzek és odaadom a kulcsot, ha van valami elképzelésed.
mindenki azt fikázhat amit akar. de én kipróbáltam és jó bakker...
olasz szar
de én nem vasárban vettem. hanem azért jóval többért jutottam hozzá. lehet ajánlani! :) amúgy a motornak szinte nagy baja nincsen! csak foglalkozni kell vele a kinézettel a blokkjával nem nagyon kell. csak a karbit kell hangolni. meg csapot cserélni. ennyi. mindene remek a rúgók oké. fékek oké gumik oké. még a különolajzó is műxik.... mert a karbinál leszedtem és láttam hogy folyt belőle a olajzó...
szal tutimoci:)
Tesókám ez a minimális mennyiségü hav okoz problémát a rencerben?:D
2,5 deci. assszem