Sziasztok ETZ 150-nek a kuplung kinyomó rudazat(pálca) 2db rúdból+1gólyóból áll?a gólyónak a két rúd között kell lennie vagy a rúd és az állítócsavar között? vagy ha esetleg valakinek van róla robbantott rajza róla ossza meg velem. segítségeteket előre is köszönöm
"Te kis szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?"
Ha meg viszket, meg kő mosnyi !
Boldog szülinapot, papa!
nemhanem jelenleg adógozási beosztásom lyelencseja poblémát, hogy mindig hatra vagy később érek haza akkormegmá nincs kedvem lenn szüttyögni.Majd ma du felhívlak ,hogy mikor végzek és odaadom a kulcsot, ha van valami elképzelésed.
de én nem vasárban vettem. hanem azért jóval többért jutottam hozzá. lehet ajánlani! :) amúgy a motornak szinte nagy baja nincsen! csak foglalkozni kell vele a kinézettel a blokkjával nem nagyon kell. csak a karbit kell hangolni. meg csapot cserélni. ennyi. mindene remek a rúgók oké. fékek oké gumik oké. még a különolajzó is műxik.... mert a karbinál leszedtem és láttam hogy folyt belőle a olajzó...
szal tutimoci:)
lábas,fazék itt a Bazi vételen
Mikóóóóó megyünk máááááá
holnap jön haza a picinyem a műanyagból