közben elvetettem mert tényleg csak fémhulladék és azér nemmegyek többszáz km-t inkább szánok rá picit többet de az működjön aztán apránként szépítgetem
Az biztos, hogy piri pízér megveheted, de ne ess bele ebbe a hibába, volt itt már egy-két lelkes kis fiatal, aki nem hallgatott az okos szóra . Motort "becsszó hogy beindul"-ra nem vesz megfontolt ember, a legutóbbi ilyen esetnél a delikvens két hónapig járt ide szerelési tanácsokért, végül eladta a motort, mert beletört a bicskája . Mondjuk ő nem is hallgatott senkire ...
Te tudod, mi a keret ...
Simson-os ügy de mivel rokon technika ezért ide is írok, hátha van itt egy jó szaki!:)
Teljesen el vagyok keseredve! A tárgya pedig az hogy van egy jó Simson-om amin a toldozott-foldozott és dirib-darab vezetékek egymás után adják meg magukat.
Elment a világításom, majd nemrég a gyújtásom is. Átnéztük a technikát és a tekercsnél találtunk baj, így vettem bele új gyújtó tekercset. Be is lett építve nagy körültekintéssel. Így már semmi szikrám sincs.:)
A legnagyobb baj az összegányolt vezetékelés!
Felhívtam kb. 8-10 villamossági szerelőt és senki nem vállalja, mert öreg technika, nem ismerik, vagy mert nem foglalkoznak ilyen pitiáner üggyel!
Nagyon kérlek titeket, ha Kecskemét közelében van valaki aki be tudna vezetékelni egy egyszerű, akksi nélküli Simson-t az segítsen!
Műhelyt, szerszámokat és anyagot biztosítok és nem kérem ingyen!
Itt vagyok Bazi! Ma elutaztunk észak-keletre a tlefonom meg itthon maradt ezért nem tudtál felhívni.
Na mivan?
egy kisolvasni való amugy is szar idő van
egy élmény volt olvasni is hát még ott lenni
milyen jó lehetett
köszi az élménybeszámolót
sokan voltatok, pálya állapota?
Te tudod, mi a keret ...
B Á T R A N írja a beszámolót! ! ! ! !
Simson-os ügy de mivel rokon technika ezért ide is írok, hátha van itt egy jó szaki!:)
Teljesen el vagyok keseredve! A tárgya pedig az hogy van egy jó Simson-om amin a toldozott-foldozott és dirib-darab vezetékek egymás után adják meg magukat.
Elment a világításom, majd nemrég a gyújtásom is. Átnéztük a technikát és a tekercsnél találtunk baj, így vettem bele új gyújtó tekercset. Be is lett építve nagy körültekintéssel. Így már semmi szikrám sincs.:)
A legnagyobb baj az összegányolt vezetékelés!
Felhívtam kb. 8-10 villamossági szerelőt és senki nem vállalja, mert öreg technika, nem ismerik, vagy mert nem foglalkoznak ilyen pitiáner üggyel!
Nagyon kérlek titeket, ha Kecskemét közelében van valaki aki be tudna vezetékelni egy egyszerű, akksi nélküli Simson-t az segítsen!
Műhelyt, szerszámokat és anyagot biztosítok és nem kérem ingyen!
Megadom a számom is, hívjon aki tud segíteni!
30 / 5784116...előre is köszönöm