Ridegtartású Bazi ( vargagyuri adatlapja alapján) kiáztadtad a golyóidat?
Milyen laposvas kő?
Jövőhéten ha nem esik a hó huvatalosan is megnyitom a VRT garázst tesókám.
Elkezdtem a Lili motorját,adódtak problémák.Varga Úr szükségem van hegesztő trafóra és lapos vasra,majd 4sör közt megbeszéljük. Homokszórós srácnak veszek valami 50fokos üditőt,remélem szereti
má ittvan nálam félig kitöltve :D tesókám majd nézzed mán meg nekem léccives a motor és az alváz számot:D meg majd te is írd má alá mint tanuxDD meg majd Bazijános urat is megkérném:D:Dbár őt lefizetem hogy irja alá
a bisztositást kötöl bameg akkor fizetni kell a motor után a szerzödéstöl 8nap ha nem akkor brutál bisztositás kell
ezt a mondatot nem értettem h az adásvételinek mi köze a 8 naphoz meg a brutál biztosításhoz?:D ha aláirtad visszakerül azt kötöm megfele na teccikérteni mán?:D
el ne ronts valamit padavan dugattyút csak 1-et próbálj bele eröltetni,tudom te a két hengereshez vagy szokva ha bármilyen kérdésed van itt felteheted a vargatominak SZNK elnök vezér és igazgató,és nem mellesleg a Vosztok Racing Team alapitó most hallottam,hogy KBK tagságival is rendelkezik,egyszóval ő a te embered nekem hiába teszel fel kérdést,én is tele vagyok problémával és kérdéssel
a bisztositást kötöl bameg akkor fizetni kell a motor után a szerzödéstöl 8nap ha nem akkor brutál bisztositás kell fizetnek én igy jártam a simsonnal swarble street tuningal
Milyen laposvas kő?
Jövőhéten ha nem esik a hó huvatalosan is megnyitom a VRT garázst tesókám.
http://youtu.be/WddjLLFxoow
Elkezdtem a Lili motorját,adódtak problémák.Varga Úr szükségem van hegesztő trafóra és lapos vasra,majd 4sör közt megbeszéljük. Homokszórós srácnak veszek valami 50fokos üditőt,remélem szereti
Irjatok már egy sz@r papírt annak a gyeröknek hagy BIZTOSÍTSON!
ezt a mondatot nem értettem h az adásvételinek mi köze a 8 naphoz meg a brutál biztosításhoz?:D ha aláirtad visszakerül azt kötöm megfele na teccikérteni mán?:D