Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ojee akko elpusztithatom a szekrényböl azt a 3 Kozelt meg van egy heineken:D:D
Ridegtartású Bazi ( vargagyuri adatlapja alapján) kiáztadtad a golyóidat?
Milyen laposvas kő?
Jövőhéten ha nem esik a hó huvatalosan is megnyitom a VRT garázst tesókám.
hallgassunk valami felemelőt és gyönyörködjünk a tájban

http://youtu.be/WddjLLFxoow
nálam is van sör beszállhatok?:D
Ez így jó is lesz. Én úgy gondolom.
váltsunk témát,bürokráciából elegem van

Elkezdtem a Lili motorját,adódtak problémák.Varga Úr szükségem van hegesztő trafóra és lapos vasra,majd 4sör közt megbeszéljük. Homokszórós srácnak veszek valami 50fokos üditőt,remélem szereti
má ittvan nálam félig kitöltve :D tesókám majd nézzed mán meg nekem léccives a motor és az alváz számot:D meg majd te is írd má alá mint tanuxDD meg majd Bazijános urat is megkérném:D:Dbár őt lefizetem hogy irja alá
Fogyik vagytok?
Irjatok már egy sz@r papírt annak a gyeröknek hagy BIZTOSÍTSON!
a bisztositást kötöl bameg akkor fizetni kell a motor után a szerzödéstöl 8nap ha nem akkor brutál bisztositás kell

ezt a mondatot nem értettem h az adásvételinek mi köze a 8 naphoz meg a brutál biztosításhoz?:D ha aláirtad visszakerül azt kötöm megfele na teccikérteni mán?:D
adás vételi nelkül nem tudod megkötni a szerzödés bameg
Várom az értetlenkedő kérdéseket!
én sem értettem
elbeszélgettünk csak nem értettem h miért beszél a 8 naprol:D:D vagy addig magánál tartja h többet fizessek a biztosítónak?:D:D
el ne ronts valamit padavan dugattyút csak 1-et próbálj bele eröltetni,tudom te a két hengereshez vagy szokva ha bármilyen kérdésed van itt felteheted a vargatominak SZNK elnök vezér és igazgató,és nem mellesleg a Vosztok Racing Team alapitó most hallottam,hogy KBK tagságival is rendelkezik,egyszóval ő a te embered nekem hiába teszel fel kérdést,én is tele vagyok problémával és kérdéssel
holnap össze áll a blokk félig megvagyok vele
látom fkatsrukal jól elbeszélgettetek
senki sehun mindenki a mühelybe van
jowan:D
adásvételi szerzödést vazze bazinak kitöltve majd ö odaadja és aláirom érted bameg
mivan ezt nem értem akkor azt csak alákel irnom ha igen akkor add a bazinak mert hétfön találkozunk
há azt a szerződés megvan má kötve?:Dszted mire várok?:Dvagy azt is adjam oda Tominak?:D
a bisztositást kötöl bameg akkor fizetni kell a motor után a szerzödéstöl 8nap ha nem akkor brutál bisztositás kell fizetnek én igy jártam a simsonnal swarble street tuningal
gyött az utalás:D én meg mennék motrot szerelni :D dehát:D
Tücsiiiiiiiiiiiii !
azé h tuggyam uccán használni a motrot:Dkb má vagy 6 hónapja kinyomtattam az adásvételit:D