Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkienk!
Valaki meg tudja mondani, hogy mekkora az eredeti fogaskerék áttétele egy 150-es etz-nek? (lánckeréknél illetve a blokknál)
A dugó vadi új. A henernek meg nem hiszem, hogy baja lenne, mivel nem sérti a dugót, meg igazság szerint a két felület nem nagyon éritkezik egymással. Holnap reggel rápillantok az itatós papírra a moci alatt,és meglássuk.
mélységi barlangászok de állat vagy
ha nem sérült a dugó,henger annak jónak kell lenni
3 18 éves ammá jó
ha nem ammá annyira nem jó
de a család mégiscsak család
3 nővel élek,csoda,hogy még épelméjű vagyok,vagy nem kezdek már hülyülni én is

no
a te hangulatod má igencsak jó alapokon fekszik
vagymi jókedéjű vagy
én is igy vagyok,motor majdnem kész,várom a jó időt
Köszönöm a segítségedet, beáldoztam az utolsó tömítést. Azóta már megint vagy 3x szétszedtük és most már nemvolt kedvünk kivárni az eredményt,majd reggel kiderül.
A tisztasággal nemvolt gond, egyfél napot tisztogattam.
Helyzet felétek?
Luxvorral beszéltem minap
Sensei meg szerintem elutazott Japánba vmi kamikáze tovább képzésre,rég beszéltünk.
Kisdió gondolom most elvan foglalva a Szegedi hóakadályokkal,nem ért haza a Vargával való hétvégi Kecskeméti domb feltúrásra (Vargát azóta is keresik mélységi barlangászok) Caterpiller nem érte el
de piszkosul mehetnék vagyok má motrozni
na nem iljen hidegbe
min tizenpárfokos aszfaltnál
köszöm a +tiszteléstet
jó ST-t
bocsánat és annak is jó estét aki kel fekszik
asik=esik
és aki asik? ? ? ?
ammá nem is rendes MZs
Sajnos az újrafűzés sem jó mert a felni rálfja deformálódott. De azért majd rákérdezek 1 szakembertől. Ha valamit tudna rajta javítani akkor már hátha átmenne műszakin... Köszi az ötletet.
Szia!
Szerintem jó rakod össze,a minősége jó,nem volt még vele gond, ki kell tisztitani és ok
Jó estét mindenkinek,aki MZ-vel jár- kel,vagy csak száguldozik!
Mi lenne ha elvinnéd olyan gumishoz aki meggörgőzi, beállítja neked a üllők feszítését, hogy ne üssön, szükség esetén újrafűzi? Tudom kicsit nehezebb ma már olyan gumist találni aki fűzött kerékhez is ért, de nem lehetetlen.
Amúgy itt egy link ha mindenáron venni akarsz.
Sziasztok! Kis szakmai segítséget szeretnék kérni tőletek.

Nem rég lettem MZ tulajdonos most újítom felfelé a féknyergemet, és már harmadjára szedem szét.
Először a belső dugattyú új gumigyűrűjét vettem észre, hogy ereszt, kikaptam, bele mégegy újat aztán vissza. Most a külső oldalin látok folyásnyomot. Ezek az utángyártott alkatrészek tényleg ennyire gagyik?
Látom a gumigyűrűn, hogy egyik része kiszélesedik, ezt én a henger alja felé nézve helyeztem be. Fékolajjal kenve rakom össze...stb. Ma még lehet nekiugrok mégegyszer. Valamit rosszul csináltam?

Köszi előre is a segítséget!
Üdv mindenkinek!
Szeretném megtudni, hogy mekkora a 150es ETZ főtengely csapágy mérete! Úgy szeretném, hogy már megvan a csapágy, és kicserélni rögtön, nem úgy hogy szétszedjük, és még 2 nap míg megvan a csapágy. :) SÜRGŐS!
Sziasztok!

Jó állapotú első 18-as első felnit keresek Mz Etz 150-esbe. Tudtommal az összes Etz-nek egyforma az első felnije szóval mind 1 h milyé volt.
Az enyémben Sajnos 8-as van és üt is. Mivel megszigorították a műszakit így ezzel a felnivel nem engednék át. Akinek van 1 jó állapotú 18-as Felnije ami nem üt az írjon. Tárcsa nem fontos de ha az is van megbeszéljük.
Előre is köszi.