Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részletekért írj mailt, adatlapomon megtalálod
Köszi a szolnoki mzfanatik bagázs többi tagjának is !
engem érdekelne, ha van eladó komlett blokk! olyan kéne amit csak bekell hajítani és már megy is
125-150 TS érdekelne vagy nagyobb valami!
Egyébként ha van egy 125-ös ts egy mz-ben akkor annak a gyújtása használható más mz blokkhoz is?
köszi előre is a segítséget
gratula nektek
oké a tiéd mégvan majd eljut valahogy lehet hogy menek bcsabára akkor bedobom neked
Gratulálok és jó egészséget nektek
Köszönjük, kartársak !
Tesókám látogatási tilalom a garázsodban is érvényes vagy mivan má?:D:D itt rohad rám a kromofág:D:D
Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, gratula és jó egészséget a legkisebb Grabowskynak

Egyébként ma már teljes mértékben racingolós idő volt
grat
gratula jó egészséget mindőtöknek
grat
Akkor isten éltesse a lekisebb "egeret".
Na pupákok ! Hazaevett a fene a polyákoktól, de fenekestül felfordult a szitu, amíg nem voltam itthon ! TUDNIILLIK MEGSZÜLETETT A KISFIAM, ÁRON,, a világ legifjabb emzése. Mer'hogy az lesz, ammá' hétszentség ! A motoros bőrruhámat már megstírölte magának oda-vissza háromszor, ezt én biztos jelnek veszem ! Csak benzint lehessen kapni még, mire felnő !

mennyünkmár, mennyünkmár motorozni........................
bendi mester ha nem vitték el a tz egyenirányitót meg a fesszabályzót megbótolhatnánk nincs tartalékom de már csak akkor jutott eszembe hogy nálad láttam mikor már eljöttünk
ÚÚÚÚÚ de szép idő van
de várom már az első motrozást
minden oké köszönöm klassz meglepetés volt de eltesszük jobb időkre nem szabad pazarolni
Helló! MZ ETZ-t vásárolnék ha nincsenek papírok az se baj, Lehetőleg Békés megye területén . 125/150/250 az mindegy. Akinek van eladó az üzenjen. e-mail cím: fonix11@citromail.hu
Ványai csapat minden o.k?
Rendben történt a hazaérkezés?
Kicsavartad a szaké nyakát Sensei?
börzé holnap
Keleti blokk valaki itt van
http://cgi.ebay.com/ebaymotors... kemény kuva életbe tudni kell születni
Jól megkérik az árát!